Aéro Autofactoria Group

KLANTCASE

De DocuWare-oplossing versnelt de digitalisering van Aéro AutoFactoria

De DocuWare-oplossing stelt Aero Autofactoria Group SA in staat om mogelijke risico's of conformiteitsproblemen volledig te elimineren

Daarnaast gaat het opzoeken van informatie veel sneller, ligt de algehele efficiëntie hoger en bespaart de groep tijd en geld.

Aéro Autofactoria Group SA is een onafhankelijke autodistributeur in Luxemburg die bijna 9.000 voertuigen per jaar levert. Door zijn documentprocessen te digitaliseren met behulp van DocuWare, de Electronic Document Management (EDM)-oplossing van Ricoh, heeft de onderneming een grote sprong voorwaarts gemaakt in zijn digitale transformatie. Voor het bedrijf is dit een enorme (r)evolutie in de manier om de 100.000 documenten die het jaarlijks genereert, te beheren, te delen en te bewaren."De DocuWare-oplossing verandert de manier waarop informatie wordt gebruikt radicaal. Hierdoor besparen we tijd bij het zoeken, bekijken en delen van documenten, terwijl data worden beveiligd via een archiveringsoplossing en een efficiënt beheer van toegangsrechten. DocuWare heeft de digitale transformatie van AÉRO AUTOFACTORIA Group versneld."

Lionel Chouraki, Corporatesecretary Aero Autofactoria Group - Foga GroupSamenvatting

  • Uitdaging: Digitale workflows
  • Sector: Andere
  • Bedrijfsgrootte: KMO
  • Oplossing: Managed Document Services

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op