Over ons
Project One Pager Ricoh

Til uw werkplek naar een hoger niveau dankzij onze partnerships

Samen creëren wij een toekomstbestendige werkplek

Uw organisatie kan rekenen op experts van Ricoh, Orbid & UpFront

Ricoh heeft de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in het uitbreiden van haar expertise in IT door 2 IT-bedrijven over te nemen: Orbid & UpFront. Deze overname reflecteert de evolutie van de werkplek naar een moderne en innovatieve dimensie. Samen beschikken we over de expertise op het gebied van technologie, ontwerp en change management om organisaties te helpen met een toekomstbestendige werkplek te creëren waar flexibiliteit, veiligheid en efficiëntie de kern vormen. 
 
Met onze gezamenlijke aanpak geven we vorm aan de toekomst van werk om te voldoen aan uw specifieke bedrijfsnoden van vandaag en morgen. Ricoh – specialist in kantoorautomatisering – en Orbid & UpFront – toonaangevende IT-bedrijven op het gebied van infrastructuur, cloud- en beveiligingsoplossingen – vormen samen het perfecte partnership. Deze partnership vertegenwoordigt een krachtige combinatie van vaardigheden, ervaring en innovatie, ontworpen om uw organisatie naar nieuwe hoogten te tillen. 

Oplossingen en Services

Digital Workspace

areo

Hybride werken mogelijk maken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Wij ondersteunen je bij het ontwerp, de ontwikkeling en implementatie van digitale flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek meer

Cloud & IT-infrastructuur

areo

De juiste oplossing, roadmap en expertise

De mogelijkheden van de cloud volledig benutten? Dit vraagt om een doordachte strategie. Samen met haar IT-partners ‘Orbid’ & ‘UpFront’ helpt Ricoh je met een roadmap en voorziet je van de passende cloudoplossingen, waarmee je de IT-infrastructuur flexibiliseert, processen eenvoudig automatiseert en hybride werken optimaal faciliteert.
Ontdek meer

Business Process Management

areo

Optimaliseer uw processen

Automatiseer handmatig, arbeidsintensieve document- en bedrijfsprocessen. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken en productief, met onze oplossingen en services voor slimmere manieren van werken.
Ontdek meer

Cybersecurity

areo

Bescherm je IT-omgeving

Breng de cybersecurity in je organisatie op orde met slimme oplossingen en services op maat. Security-experts van Orbid & UpFront brengen de kwetsbaarheden in kaart én helpen je onder meer met het inrichten van een solide, veerkrachtige IT-infrastructuur.
Ontdek meer

Digital Experience

areo

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Samen met onze IT-bedrijven ‘Orbid’ en ‘UpFront’ ontwikkelen, implementeren en beheren we oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk kunnen achterlaten bij (potentiële) klanten.
Ontdek meer

Onze experten staan voor je klaar

Ontvang gratis advies

Ben je benieuwd naar de kansen en mogelijkheden van dit partnership voor uw organisatie? Laat je gratis adviseren door onze experts om uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Neem contact op