Digital Workspace
Workplace Experience

Samenwerken op afstand

Altijd en overal, waar je ook bent

Digital Workspace

Onze manier van werken verandert. Hybride werken is de nieuwe norm. Hoe richt je een werkomgeving in waar je altijd en overal efficiënt met elkaar samenwerkt? Waar ruimtes en werkplekken zijn afgestemd op tijd- en plaatsonafhankelijk werken? En waar iedereen altijd toegang heeft tot de juiste informatie? Richt een Digital Workspace in, samen met Ricoh. 
 
Een flexibele werkomgeving die met je meebeweegt
Hybride werken vraagt om een perfect functionerende, flexibele (online) werkomgeving. Bij Ricoh zorgen we voor verandering.
We helpen professionals optimaal samenwerken. Met innovatieve technologie die informatie altijd en overal beschikbaar maakt. Veilig, efficiënt en duurzaam.
 
Alle tools en middelen om slimmer te werken
Je kunt bij ons terecht voor een scala aan diensten en oplossingen waarmee je een toekomstbestendige werkomgeving inricht. Denk aan innovaties rondom print, communicatie en werkplekbeheer. We bieden je organisatie alle tools, middelen en services om nieuwe, slimme manieren van werken te faciliteren. 
image

55% van de professionals presteert beter als zij zelf mogen kiezen waar, wanneer en hoe zij werken

Altijd en overal efficiënt (samen)werken, met meer plezier en productiviteit. Zowel thuis, onderweg als op kantoor. Bij Ricoh beschikken we over uitgebreide expertise als het gaat om de inrichting van een Digital Workspace. Zodat de samenwerking in jouw organisatie altijd en overal soepel verloopt. En je professionals alle tools hebben om uit te blinken.
 
In balans: thuiswerkplek en kantoor
Bij hybride werken is het belangrijk dat de thuiswerkplek en het kantoor optimaal op elkaar zijn afgestemd. Zodat medewerkers op kantoor net zo prettig werken als thuis (of andersom). Maar hoe vind je de juiste balans tussen de wensen van medewerkers (flexibiliteit, wendbaarheid, mobiliteit) en de vereisten van solide IT (security, compliance en gestandaardiseerde processen)? Bij Ricoh helpen we je om dit alles optimaal in te richten.
 
Plan op maat
Bij Ricoh ontwerpen, configureren, implementeren én onderhouden we de Digital Workspace die past bij de wensen en behoeften in jouw organisatie. In overleg maken we graag een plan op maat. Met slimme oplossingen en innovatieve technologie stellen we je medewerkers in staat om het beste uit zichzelf en elkaar te halen. En tijd- en plaatsonafhankelijk (samen) te werken. 

Onze expertises

Managed Print Services

areo

Uniform en efficiënt printbeheer

We werken steeds digitaler, maar papier blijft belangrijk. Met Managed Print Services van Ricoh richt je de printinfrastructuur optimaal in. Je hebt geen omkijken naar het beheer ervan. En dankzij verregaande analysemogelijkheden houd je grip op de operationele kosten en CO2-footprint.
Lees meer

Communication & Collaboration Services

areo

Werk altijd en overal efficiënt samen

Het succes van hybride werken valt of staat met de juiste tools om effectief te communiceren en samen te werken. Denk aan geavanceerde videovergadermiddelen en oplossingen om eenvoudig online documenten te bewerken, te accorderen en te delen. 
Lees meer

Managed Workplace Services

areo

Haal het maximale uit je digitale werkomgeving

Zorg dat medewerkers optimaal profiteren van de Digital Workspace. Met slimme diensten en oplossingen voor o.a. vergaderen, samenwerken en het reserveren van werkplekken.
Lees meer

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op