homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructuur

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Support en download
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Het management

Bericht van het management

Ik ken niemand die voor zijn plezier dossiers kopieert, documenten faxt of print. Dat is dan ook de reden waarom wij bij Ricoh Belgium alles in het werk stellen om u te verlossen van deze hinderlijke maar noodzakelijke taken. De behoeften van de bedrijven, voortdurend in verandering, hebben ertoe geleid dat we een brede waaier aan producten en diensten hebben ontwikkeld zodat u zich nog meer kan focussen op uw core business.

Door jullie mee te laten genieten van de waarden van RICOH, bied ik jullie de kans om nieuwe ideeën te vormen en te realiseren.

Onze waarden richten zich op het beschermen van het milieu en het vereenvoudigen van leven en werk.

Ideeën voortbrengen, realiseren… imagine. change ! Dit is onze leuze en tevens de motor die ons stimuleert om jullie nog beter te bedienen. Hierbij maken we gebruik van de 3 pijlers die onze organisatie inspireren: innovatie, expertise en duurzaamheid.

Innovatie dat verder gaat dan de wonderen van techniek. Wij willen u, als klant, ook een werkelijke toegevoegde waarde bieden door onze expertise op het vlak van hardware en printoplossingen maar ook op het vlak van informatiebeheer in de breedste zin. Een toegevoegde waarde die meetbaar en herkenbaar is. We slagen hierin door het toepassen van methodes en praktijken die op een creatieve en nuttige wijze vernieuwend zijn. Maar ook met respect voor het milieu.

Voor ons staat de klant centraal. Wij starten met een analyse van uw werkmethode en uw noden. Vervolgens implementeren wij de beste uitrusting en oplossingen met als doel uw productiviteit te verhogen en rentabiliteit te verbeteren. Er bestaat geen wondermiddel maar de oplossingen die wij bij Ricoh voorstellen, zijn aangepast aan onze klanten.

Door voor Ricoh te kiezen, deelt u niet alleen onze passie en onze zin voor innovatie. U maakt ook kennis met een gemotiveerd en professioneel team van meer dan 700 specialisten die evenveel belang hechten aan de voortreffelijke resultaten als aan uw tevredenheid.

Voor Ricoh bestaan er bij het verwerken en het beheren van documenten geen problemen waar wij geen oplossing kunnen bieden.

Vraag ernaar en u zal verwonderd zijn. Wij stellen u zeker niet teleur.


Ingrid Gonnissen - CEO Ricoh Belgium / Luxembourg
Ingrid Gonnissen - CEO Ricoh Belgium / Luxembourg


Strategic Board

Functie 
Naam 
Head of ServicesBruno Baele
Director MarketingCindy Van Nuffel
Head of SalesIvo Fremau
Chief Financial OfficerDiederik Fouquaet
Head of Digital ServicesJan Verfaellie