Cybersecurity
cybersecurity strategy, services and solutions

Bescherm je IT-omgeving

Identificeer, voorkom, detecteer en reageer op cyberincidenten, 24/7

Cybersecurity

We werken steeds meer online én hybride. Geavanceerde devices en IT-middelen stellen ons in staat om efficiënter en productiever te werken. En dat tijd- en plaatsonafhankelijk. Tegelijk maakt dit je organisatie kwetsbaar voor cyberaanvallen. Breng daarom je cybersecurity op orde, samen met Ricoh. 
 
Vertrouw op een robuuste IT-omgeving
We ondersteunen je met slimme diensten en oplossingen op maat, zodat je het risico op een cyberaanval of beveiligingsincident tot een minimum beperkt. Onze experts beschikken over ruime expertise in cybersecurity. Zij brengen de kwetsbaarheden in jouw organisatie in kaart en zorgen ervoor dat je doorlopend kunt vertrouwen op een veilige en robuuste IT-omgeving.
image

47% van de organisaties met digitale werkplekken zegt dat de bescherming tegen beveiligingsrisico's de grootste uitdaging is.

Met de cybersecurity-oplossingen van Ricoh, en haar dochter IT-bedrijf Avantage zijn je gegevens, IT-omgeving en organisaties altijd optimaal beschermd. Waar, wanneer en hoe je ook werkt. 
 
Om concurrerend te blijven is het belangrijk dat je als organisatie nieuwe technologieën omarmt en blijft innoveren. Maar nu we volop hybride werken en ook het gebruik van mobiele devices sterk toeneemt, zien cybercriminelen hun kans schoon. Beveiligingsincidenten en hacks komen dan ook steeds vaker voor, bij zowel grootzakelijke als mkb-organisaties. 
 
Ga voor security by design
Veel organisaties zien cybersecurity als bijzaak. 'Een hack? Dat gebeurt ons niet.' - zo is vaak de gedachte. Toch is een cyberaanval reëel. En áls een calamiteit zich voordoet, is een reactieve aanpak onvoldoende. 
 
Plus: de schade bij een incident is enorm. Zo blijkt uit onderzoek dat een datalek organisaties gemiddeld zo'n 3,7 miljoen euro kost. Ook bij een cyberaanval is de schade groot: gemiddeld zo'n 78.700 euro bij mkb-bedrijven. Dit toont aan hoe belangrijk 'security by design' is. Met deze strategische aanpak houd je al vanaf het allereerste ontwerp van nieuwe applicaties en softwareoplossingen rekening met de veiligheid ervan. 
 
Zo word je steeds veiliger
Investeer in de cyberweerbaarheid en veiligheid van je organisatie, samen met Ricoh. Wat je wensen, behoeften en doelstellingen ook zijn: je kunt rekenen op hoogwaardige cybersecurity-oplossingen en -diensten om je cyberweerbaarheid van je organisatie én de security-awareness bedrijfsbreed te vergroten.

Reken op de IT experts van Ricoh, Orbid & UpFront

Dankzij de overname van 2 toonaangevende IT-bedrijven – Orbid & UpFront – zijn organisaties bij Ricoh aan het juiste adres betreft al hun IT-noden. Samen helpen we werkend België bij het versnellen van de digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het adopteren van hybride werken en het inrichten van een flexibele IT-infrastructuur.

Onze expertises

Cybersecurity Services

areo

Optimale security op elk niveau

Bescherm je complete IT-omgeving tegen veelvoorkomende cyberdreigingen zoals ransomware, phishing en malware. Onze experts maken een securitystrategie op maat en ondersteunen met de uitrol hiervan. Zo nodig actualiseren we de strategie doorlopend, want ook de strategie van cybercriminelen verandert continu. Wat vandaag veilig is, kan morgen alweer een interessant doelwit zijn.
Lees meer

Cybersecurity Solutions

areo

Minimaliseer het risico op cyberaanvallen

Cybersecurity begint bij de juiste oplossingen. Denk aan endpoint detection & response (EDR), e-mailsecurity, identeitsfraude-preventie en multifactor authenticatie. Maak kennis met ons totaalpakket aan oplossingen om de cyberweerbaarheid van je organisatie te vergroten.
Lees meer

Managed Cybersecurity Services

areo

Minimaliseer de kans op cyberaanvallen

Altijd de zekerheid van optimale cybersecurity in je organisatie, zonder dat je hier zelf omkijken naar hebt. Laat 't regelen door Ricoh. We detecteren potentiële risico's en minimaliseren de kans op cyberaanvallen. We nemen je alle zorgen rondom cybersecurity uit handen, zodat jij  focus houdt op je core business.
Lees meer

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op

Ricoh Business Services

Ontdek onze diensten en oplossingen voor een toekomstbestendige werkomgeving.

Onze oplossingen
business services

Digital Workspace

Richt een toekomstbestendige werkomgeving in, samen met Ricoh. Zodat teams en medewerkers effectief samenwerken en méér uit hun dag halen, waar ze ook werken.

Lees meer

Business Process Management

Houd je medewerkers betrokken en productief. Ook op afstand. Dankzij slim ingerichte processen, zonder tijdrovend handmatig werk.

Lees meer

Cloud & Infrastructure

Moderniseer en flexibiliseer je IT-infrastructuur, zodat medewerkers altijd en overal soepel werken. Ricoh ondersteunt je met slimme cloudoplossingen, proactief beheer én roadmaps.

Lees meer

Digital Experience

Vergroot de beleving en betrokkenheid van klanten. Ontdek onze oplossingen en diensten waarmee je klantverwachtingen overtreft.

Lees meer