Customer and Employee Engagement
customer and employee engagement

Stroomlijn je marketingcommunicatie

Brand & Business Communication

Nieuwe klanten aantrekken en bestaande klanten betrokken houden. Dit vraagt om effectieve en doelgerichte (marketing)communicatie. Het is belangrijk dat je weet wie je doelgroepen zijn en wat hun informatiebehoefte is. Dat je snel klantgegevens uit verschillende bronnen kunt ontsluiten. Én dat medewerkers toegang hebben tot de juiste marketingcommunicatiemiddelen. Ricoh helpt je hierbij.
 
De juiste tools altijd binnen handbereik
Met onze cloudgebaseerde, datagedreven oplossingen personaliseer je eenvoudig de communicatie richting klanten. Je beheert alle marketingcommunicatiemiddelen centraal én beschikt over het inzicht om de juiste marketingtools op het juiste moment in te zetten, voor de juiste doelgroep.

Oplossingen en services

Customer Communications Management

areo

Verbeter de klantervaring met gerichte communicatie

Vanzelfsprekend wil je effectief met klanten communiceren. En hen in elke fase van de customer journey een optimale beleving bieden. Met de oplossingen van Ricoh creëer je in een handomdraai relevante en gerichte communicatieboodschappen. Terwijl geautomatiseerde workflows de bijhorende processen waar mogelijk stroomlijnen, van creatie tot levering.
 
Bied relevante informatie, op het juiste moment
Bij Ricoh kun je terecht voor schaalbare applicaties en slimme diensten om je marketingcommunicatiedoelstellingen waar te maken. Zo ondersteunt de toonaangevende oplossing FusionPro je met het creëeren van volledig gepersonaliseerde documenten en communicatieboodschappen. Je optimaliseert je communicatieprocessen én biedt klanten de informatie die voor hen relevant is. Het resultaat: een optimale beleving, hogere klanttevredenheid en meer respons en conversie.
Lees meer

Marketing Technology (MAM / DAM)

areo

Altijd en overal toegang tot marketingcommunicatiemiddelen

Grip houden op het beheer van je marketingcommunicatiemiddelen. Inclusief een consistente toepassing van je huisstijl in verschillende markten en segmenten. Dat kan een uitdaging zijn. Zeker als je beschikt over verschillende locaties of een wijdverspreid verkoopapparaat. Met Media Asset Management (MAM) en Digital Asset Management (DAM) van Ricoh stroomlijn en beheer je het asset management over de volle breedte van je organisatie.  
 
De juiste boodschap op het juiste moment
Met onze oplossingen creëer je eenvoudig de gewenste marketingcommunicatiemiddelen en stel je deze vervolgens centraal beschikbaar aan betrokken medewerkers, afdelingen of vestigingen. Aan de hand van vaste templates kunnen zij de middelen zo gewenst individualiseren en personaliseren, binnen de kaders van de huisstijl. En omdat je alle middelen in één centrale portal beheert, weet je zeker dat iedereen in de organisatie altijd over de meest actuele middelen beschikt.
 
Een breed scala aan oplossingen
Bij Ricoh bieden we de juiste mix van softwareoplossingen en professionele diensten om kosten te verlagen en een hogere ROI te realiseren op marketingcampagnes en promoties. Naast onze eigen oplossingen, waaronder MarcomCentral en FusionPro, bieden we een breed scala aan oplossingen van externe leveranciers. Zo bieden we altijd een passende oplossing die aansluit op de behoeften in jouw organisatie.
Lees meer

Digital Experience Platforms (DXP)

areo

Ga voor duurzame klantrelaties met omnichannel dienstverlening

Communiceer effectief met bestaande en nieuwe klanten, ontwikkel doordachte communicatieprocessen én onderhoud bestaande relaties via verschillende kanalen tegelijkertijd. Ontdek het gemak van onze Digital Experience Platforms (DXP).
 
Eenvoudig klantrelaties opbouwen en onderhouden
Innovatieve DXP-technologie stelt je organisatie in staat om duurzame klantrelaties op te bouwen en te onderhouden - en zo de klantbetrokkenheid en -loyaliteit een impuls te geven. Ricoh biedt software en diensten voor een Digital Experience Platform op maat. En ondersteunt je bij de implementatie van de 'digitale agenda'.
 
Onze Digital Experience Platforms
  • Uniforme klantervaring.
  • Omnichannel dienstverlening.
  • Transformatie van bedrijfsactiviteiten.
  • Digitalisering van bedrijfsprocessen.
  • Advies op het gebied van digitale strategie.
  • Agile time-to-market.
  • Inclusief webportalen, intranetten en providerportals.
Neem contact op

eCommerce Services

areo

Ontdek nieuwe eCommerce-kansen

Bereik meer klanten en verhoog de klantloyaliteit, met de e-commerce Services op maat van Ricoh. 
 
Bereik een groter publiek
Je kunt bij ons terecht voor slimme diensten zodat je een groter publiek bereikt én de beleving van klanten verbetert. Van de ontwikkeling van nieuwe portals, mobiele apps en e-commerceplatforms tot de integratie van systemen. Ons team staat voor je klaar. 
 
Expertise in internationale e-commerce-omgevingen
Naast onze eigen diensten bieden we ook integraties en oplossingen van andere toonaangevende, internationale leveranciers. Door onze Data Analytics en Artificial Intelligence Services toe te passen op e-commerceplatforms, ontdek je de kansen voor up- en crossell én vergroot je het groeipotentieel van jouw organisatie. 
Neem contact op

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op