homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructuur

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Support en download
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Merk

Lees meer over het merk Ricoh en hoe de verbeeldingskracht en creativiteit van zowel collega’s als klanten en relaties ons verder brengt om anders te werken én leven.

Ons merk

De verbeeldingskracht van mensen, iets waar wij sterk in geloven. Want door creativiteit en samenwerking ontstaan ideeën waardoor mensen anders en beter kunnen werken én leven. 

Dit geloof werd in gang gezet door onze oprichter, Kiyoshi Ichimura. Hij startte een unieke denktank met vooruitstrevende denkers. Zij zagen een wereld voor zich waarin informatie gekopieerd wordt en met één druk op de knop gedeeld wordt. Een wereld waarin belangrijke informatie en kennis altijd en overal beschikbaar is. 

Ricoh maakte deze wereld werkelijkheid, met de krachtige combinatie van techniek, kennis en hoogwaardige productie. Onze printers, kopieerapparaten en faxen waren het begin van kantoorautomatisering en hebben menig bedrijfsproces voor altijd veranderd. Vandaag de dag staan we bekend als een wereldwijde expert in document management en -services.

Samenwerken met onze klanten

Als internationaal bedrijf bouwen we aan hechte relaties met onze klanten. Een uitzonderlijk hoge service is daar onderdeel van. Dankzij onze technologische ervaring en IT-kennis helpen we u kosten en tijd te besparen, verspilling tegen te gaan en processen te stroomlijnen. We creëren overzicht en grip, zodat u ruimte krijgt om het verschil te maken. Nu en in de toekomst. 

In de EMEA-regio zijn we aanwezig in 25 markten en hebben we een breed netwerk met partners. Zo zijn we altijd in de buurt om u de juiste oplossing te bieden voor de groei van uw bedrijf.

Oog voor de toekomst

Ricoh kijkt continu vooruit. We stemmen onze producten en oplossingen af op sectoren, opkomende markten, grote en kleine bedrijven. We bieden oplossingen waarmee we bestaande systemen en processen optimaliseren zodat u de concurrentie voorblijft. Onze oplossingen stimuleren kennisdeling en sluiten aan op lokale behoeften. 

Via cloudcomputing, monitoring op afstand en andere innovaties maken we informatie mobieler en persoonlijker. Dankzij onze consumentenproducten kunnen onze klanten op nieuwe manieren contact hebben, of het nu gaat om onze bekroonde digitale camera's of onze online services voor dataopslag.

Een écht duurzame toekomst

Voor Ricoh zijn People, Planet en Profit met elkaar verweven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers met trots voor ons werken en we streven groei op een verantwoorde manier na. Met vooruitstrevende manieren van werken, zorgen we voor duurzame groei, zowel voor onze klanten als voor onszelf. 

Wereldwijd, elke dag, zet Ricoh de kracht van verbeelding om in het helpen van mensen en organisaties om anders en beter te werken en leven.