homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructuur

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Support en download
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Ons aanbod

Fulfilment through Work

Technologie voor je laten werken. Om zo de productiviteit een impuls te geven, slimmere manieren van werken mogelijk te maken én het werkplezier te verhogen. Tegelijk: innovatie en duurzaamheid stimuleren, zowel voor onze klanten als voor onze eigen organisatie. Dat is onze ambitie. 

Ricoh Business Solutions

Bij Ricoh streven we ernaar om medewerkers efficiënter te laten werken, vanaf elke locatie. Bijvoorbeeld door repetitieve werkzaamheden te automatiseren. Zodat zij tijd overhouden voor hun kerntaken en het verschil maken. Met deze en tal van andere innovatieve oplossingen en services zorgen we voor 'Fulfilment through Work'.  

Ontdek hoe Ricoh je helpt veranderen


Onze innovatiekracht

Al sinds onze oprichting vormt innovatie de kern van onze organisatie. Van 's werelds eerste snelle faxapparaat voor kantoren tot 3D-printers en een cloudgebaseerde network appliance. We beschikken over eigen R&D-centra en meer dan 48.000 patenten. Andere belangrijke innovatieprojecten zijn o.a. biomedisch printen en de verbetering van de patiëntervaring tijdens MRI’s samen met Philips.


Op naar een duurzame toekomst

Bij Ricoh streven we naar een duurzame toekomst. Hierbij zoeken we de optimale balans tussen People, Planet en Prosperity. Om onze resultaten meetbaar te maken, 
hebben we ambitieuze ESG-doelstellingen gedefinieerd en opgenomen in onze strategie. 7 prioriteiten staan centraal, waaronder een koolstofarme samenleving, circulaire economie, open innovatie en diversiteit en inclusie. Ook versnellen we onze initiatieven voor energiebesparing en maken we zoveel mogelijk gebruik van hernieuwbare energie. Ook onze oplossingen voor nieuwe (tijd- en plaatsonafhankelijke) manieren van werken dragen bij aan een duurzame toekomst.
ESG goals

.


Onze geschiedenis

Maak een reis door onze geschiedenis en ontdek hoe we via organische groei en partnerships onze mogelijkheden uitbreiden.

Onze geschiedenis

Ricoh offices

Ricoh kantoren

Bekijk wat het dichtstbijzijnde kantoor is in uw buurt.