networking services

Ga voor optimale connectiviteit: altijd en overal

Networking Solutions & Services

Het netwerk dat plotseling niet meer beschikbaar is. Downtime. Een kwetsbare cybersecurity. Dit heeft grote impact op je organisatie. Zeker nu we volop hybride werken, wil je dat je netwerk altijd 'up and running' en optimaal beveiligd is. Met de oplossingen en services van Ricoh ben je daar zeker van. 
 
Van connectiviteit tot device management
Een solide, schaalbaar, veilig én perfect functionerend netwerk is essentieel voor elke organisatie. Want alleen met een gedegen netwerk kunnen veel systemen en applicaties goed functioneren. Daarbij wil je in een handomdraai optimale connectiviteit kunnen garanderen, data verzamelen én beheer en analyse van devices mogelijk maken - en dat vanaf elke locatie. 
Onze netwerkoplossingen - en diensten:
 • WAN 
 • LAN 
 • WLAN 
 • VPN 
 • SDWAN 
 • SDN 
 • Hybrid Connectivity 
 • Edge Computing
Oplossing en service op maat, zeker van continuïteit
Samen analyseren we de specifieke wensen, behoeften en eisen rondom het netwerk in jouw organisatie. Zo bieden we service op maat. Het resultaat: altijd zeker van bedrijfscontinuïteit én maximale klant- en medewerkerstevredenheid.

Oplossingen en services

Connectivity Solutions

areo

Continuïteit gegarandeerd

We werken steeds digitaler. Communicatie en informatie-uitwisseling vindt plaats via uiteenlopende platforms en kanalen. Zowel intern als extern. Om de continuïteit van de dagelijkse operatie te garanderen, is optimale connectiviteit dan ook van groot belang. 
 
Welke wensen en behoeften rondom connectiviteit leven er in jouw organisatie? In nauw overleg maken we hiervan een inventarisatie en analyse. Onze experts ontwerpen een netwerkinfrastructuur op maat - zodat optimale connectiviteit altijd en overal is gegarandeerd.
Neem contact op

Data Centre Networking

areo

24/7 optimale security en prestaties

Devices en apparaten worden steeds geavanceerder. Het aantal providers groeit - en daarmee ook de behoefte aan interconnectiviteit. Tegelijkertijd neemt de complexiteit van de netwerken van datacenters toe.
 
Om zeker te zijn van optimale performance én om kosten te beheersen, zijn de juiste kennis en vaardigheden nodig. Ricoh helpt je grip te houden. 
 
Real-time monitoring en notificaties
Met de Data Centre Networking Services van Ricoh kun je rekenen op remote beheer van je netwerk en IT-infrastructuur. We monitoren proactief, zodat we een mogelijke verstoring voortijdig identificeren en oplossen. Via real-time dashboards en notificatiesystemen word je organisatie continu op de hoogte gehouden en houd je grip op je netwerk en IT-infrastructuur. 
 
Ricoh:
 • beheert het netwerk van je datacenter 24/7
 • monitort proactief 
 • voorkomt verstoringen in het netwerk
 • garandeert optimale beschikbaarheid, efficiency en beveiliging van je systemen
Neem contact op

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op