Business Process Management
business process management solutions and services

Optimaliseer je processen

In alle lagen van je organisatie

Business Process Management

Complexe, omslachtige processen met veel tijdrovend handmatig en repetitief werk voor medewerkers. Dat is niet meer van deze tijd. Technologie maakt het mogelijk om processen organisatiebreed te stroomlijnen en verregaand te optimaliseren en te automatiseren.
 
Vereenvoudig je processen
Samen met jouw organisatie optimaliseert Ricoh je bedrijfsprocessen, zodat medewerkers slimmer, efficiënter en effectiever werken. Met meer productiviteit en plezier. We bieden de technologie, expertise en ondersteuning om processen in alle lagen van de organisatie te optimaliseren en te vereenvoudigen. Zodat je focus houdt op je kerntaken, tijd bespaart, doorlooptijden versnelt, kosten verlaagt en de klant- en medewerkerstevredenheid verhoogt.
image

20% productiviteitsverlies door inefficiënte bedrijfsprocessen en databeheer.

Automatiseer handmatige, repeterende taken met de Business Process Management-oplossingen van Ricoh. Zo voorkom je onnodige fouten, creëer je meer tijd voor de kerntaken van je medewerkers en stel je hen in staat om goed te presteren.
 
Focus op kerntaken, hogere betrokkenheid
Dankzij automatisering zijn tijdrovende routinetaken verleden tijd. Medewerkers kunnen zich focussen op hun kerntaken. En dát draagt bij aan de individuele betrokkenheid en motivatie.
 
Onze aanpak
Kies je voor Business Process Management van Ricoh? Dan kun je rekenen op volledige ontzorging. Samen kijken we of bedrijfsprocessen slimmer kunnen, zodat je tijdwinst realiseert en productiever werkt. We inventariseren hierbij de wensen en behoeften van je organisatie en medewerkers. Vervolgens ontwikkelen we samen met de betrokken professionals uit jouw organisatie een oplossing op maat. Voor een succesvolle uitrol en adoptie bieden we ook workshops en trainingen aan eindgebruikers, en ondersteunen we indien gewenst ook in change management.

Onze expertises

Process Automation

areo

Vergroot de efficiency en reduceer het risico op fouten

Automatiseer je bedrijfsprocessen waar mogelijk. Dan verlopen dagelijkse werkzaamheden veel efficiënter en maak je tijd- en plaatsonafhankelijk werken mogelijk. Omdat processen altijd doorgaan én inzichtelijk zijn dankzij realtime rapportages.
Lees meer

Business Process Outsourcing

areo

Besteed documentintensieve processen uit

Besteed documentintensieve bedrijfsprocessen uit en focus je op de kernactiviteiten van je organisatie. Ricoh biedt een breed scala aan diensten waarmee je zorgt voor  kwaliteitsverbetering én productiviteitsverhoging.
Lees meer

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op

Ricoh Business Services

Ontdek onze diensten en oplossingen voor een toekomstbestendige werkomgeving.

Onze oplossingen
business services

Digital Workspace

Richt een toekomstbestendige werkomgeving in, samen met Ricoh. Zodat teams en medewerkers effectief samenwerken en méér uit hun dag halen, waar ze ook werken.

Lees meer

Cybersecurity

Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met optimale cybersecurity.

Lees meer

Cloud & Infrastructure

Moderniseer en flexibiliseer je IT-infrastructuur, zodat medewerkers altijd en overal soepel werken. Ricoh ondersteunt je met slimme cloudoplossingen, proactief beheer én roadmaps.

Lees meer

Digital Experience

Vergroot de beleving en betrokkenheid van klanten. Ontdek onze oplossingen en diensten waarmee je klantverwachtingen overtreft.

Lees meer