Managed Print Services
print from iPad

Grip op je printomgeving

Managed Print Services 

Je printomgeving moet zo ingericht zijn dat medewerkers vanaf elk device soepel kunnen scannen, kopiëren en printen. Terwijl je zelf volledig wordt ontzorgd. En documentprocessen waar mogelijk worden geoptimaliseerd, gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Hoe? Laat je printinfrastructuur beheren door Ricoh.
 
Volledige ontzorging 
Met Managed Print Services nemen onze experts het beheer van de printomgeving volledig uit handen. Of dit nu on-premise, hybride of in de cloud is. Je printomgeving is altijd up-to-date en optimaal beveiligd. En supplies zoals toners en papier worden zo nodig automatisch bijbesteld. 
 
Inzicht in het verbruik
Via dashboards krijg je als organisatie inzicht in je totale printomgeving en het gebruik daarvan. Zo ontdek je de kansen voor procesoptimalisatie en houd je grip op de operationele kosten. Onze experts adviseren je hier graag over.

Oplossingen en services

Office Printing

areo

Haal maximaal rendement uit je printinvestering

Laat je printinvestering maximaal renderen, met onze toonaangevende printsystemen en de software en services die aansluiten op de wensen en behoeften van je medewerkers. 
 
Beheer van printomgeving, devices en workflows
Met ruime keuze in snelheid, grootte en configuraties vind je altijd een printoplossing die past bij jouw organisatie. Onze experts beheren daarbij de printomgeving, devices en workflows voor je. Medewerkers kunnen zich hierdoor focussen op hun kerntaken. Zodat je als organisatie de productiviteit verhoogt, en tijd en kosten bespaart.
Ontdek meer

Cloud Print

areo

Printen in de cloud, zeker van continuïteit

Zorg dat medewerkers altijd en overal flexibel kunnen printen. Met printen vanuit de cloud kan je rekenen op maximale continuïteit en volop printgemak tegen voorspelbare kosten.
 
Automatische security-updates
Door te kiezen voor printen vanuit de cloud faciliteer je medewerkers in hybride werken. Want waar zij vandaag of morgen ook werken: printen is overal mogelijk. Vanaf elk device. En omdat we het beheer volledig uit handen nemen, kun je rekenen op automatische software-upgrades, beveiligingsupdates en een consistente gebruikerservaring.
Ontdek meer

Print Room

areo

Richt je repro slim en efficiënt in

De rol van centrale repro's verandert. De repro transformeert steeds meer naar een centraal document- en communicatiecentrum, waar medewerkers terecht kunnen met al hun communicatiewensen. Daarvoor is het belangrijk dat je de repro zo efficiënt mogelijk inricht. Ricoh ondersteunt je hierbij, zodat je efficiënter werkt en grip houdt op de output en kosten.
 
Kostenefficiënte inrichting van je repro
In overleg met jouw organisatie brengen onze experts alle document- en communicatieprocessen in kaart. Wat gaat goed, wat kan beter? Vervolgens maken we een plan op maat om deze processen zo effectief en kostenefficiënt mogelijk in te richten, met zowel hardware als software. 
 
Grip op alle outputprocessen
Hierbij kijken we niet alleen naar je repro-afdeling. We brengen alle outputprocessen in je organisatie in kaart. Zodat je deze organisatiebreed stroomlijnt en maximaal profiteert. 
 
De voordelen
  • Stroomlijn alle document- en communicatieprocessen.
  • Richt je repro efficiënt in en bespaar kosten.
  • Maak gebruik van print- en documentworkflows om hybride te kunnen werken.
  • Reduceer het verbruik van supplies en stroomlijn het beheer.
Ontdek meer

Print on demand

areo

Printen op aanvraag, snel en efficiënt

Voorkom te grote oplages en houd grip op je voorraad. Met Print on demand produceer je wat je daadwerkelijk nodig hebt. Vooraf inschatten is niet meer nodig.
 
Slim printen tegen beheersbare kosten 
Met Print on demand is het bovendien mogelijk om printwerk te produceren in kleine oplages. En omdat je print op aanvraag, kun je tussen de printopdrachten door eventuele aanpassingen doen in het printwerk. Daarbij is het niet nodig om vooraf te investeren en bespaar je kosten op de opslag en voorraad. 
Ontdek meer

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op

Ricoh Business Services

Ontdek onze diensten en oplossingen voor een toekomstbestendige werkomgeving.

Onze oplossingen
Business service

Business Process Management

Houd je medewerkers betrokken en productief. Ook op afstand. Dankzij slim ingerichte processen, zonder tijdrovend handmatig werk.

Lees meer

Cybersecurity

Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met optimale cybersecurity.

Lees meer

Cloud & IT-infrastructuur

Moderniseer en flexibiliseer je IT-infrastructuur, zodat medewerkers altijd en overal soepel werken. Ricoh ondersteunt je met slimme cloudoplossingen, proactief beheer én roadmaps.

Lees meer

Digital Workspace

Richt een toekomstbestendige werkomgeving in, samen met Ricoh. Zodat teams en medewerkers effectief samenwerken en méér uit hun dag halen, waar ze ook werken.

Lees meer

Digital Experience

Vergroot de beleving en betrokkenheid van klanten. Ontdek onze oplossingen en diensten waarmee je klantverwachtingen overtreft.

Lees meer