homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructuur

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Support en download
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Environmental, Social & Governance

Onze inzet voor een duurzame toekomst

Onze benadering van duurzaamheid raakt alle aspecten van onze onderneming, van productie tot distributie, van onze locaties tot recycling en de manier waarop we onze klanten ondersteunen.

Op al onze locaties ontplooien we Environmental, Social and Governance (ESG)  initiatieven in lijn met de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN om de gemeenschappen waar we deel van uit maken te helpen en de ecologische voetafdruk van onze klanten en onszelf substantieel te verminderen.


“Ondernemingen die niet bijdragen aan de verwezenlijking van de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s), zullen genegeerd worden door de markt en zij zullen ophouden te bestaan. In de toekomst zullen bedrijven niet alleen beoordeeld worden op hun financiële prestaties, maar ook op basis van hun bijdrage aan de oplossing voor deze maatschappelijke uitdagingen.”

Jake Yamashita, CEO, Ricoh
Bekijk de video over onze belofte
om aan een duurzame toekomst te bouwen


 • Duurzaamheid en de planeet

  Environmental

  Onze betrokkenheid om de planeet te beschermen, gaat verder dan het verminderen van onze eigen ecologische voetafdruk. We ondersteunen ook onze klanten bij hun activiteiten om hetzelfde te doen.

 • Social

  Social

  We vinden het belangrijk een positieve en langdurige invloed te hebben op de gemeenschap waar we deel van uitmaken. Ontdek hier op welke manieren we dat doen.

 • Duurzaamheid - Bestuur & beleidslijnen

  Governance

  Integriteit in de manier waarop we onze activiteiten uitvoeren is van het hoogste belang. We leven daarbij strikte ethische normen na die in overeenstemming zijn met de wet - en regelgeving in de sector.

 • Environmental, Health & Safety Product Information

  Productinformatie over milieu, gezondheid en veiligheid

  Lees meer over de milieu-, gezondheids- en veiligheidskenmerken van onze producten en de internationale normen waaraan ze voldoen.


Prijzen & Onderscheidingen

We zijn verheugd om de duurzaamheidsprijzen en onderscheidingen die we in de loop der jaren hebben gewonnen te delen.

Environmental AwardsOnze betrokkenheid bij de doelstellingen van de VN voor duurzame ontwikkeling

Wij zetten ons in om de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN te realiseren.

Lees meer