Event | Imagine... un monde aux perspectives illimitées !

Event | Imagine... een wereld met onbegrensde mogelijkheden!

Van 16 april tot en met 18 april kan u kennis maken met uw toekomstige werkplek. Een werkplek dat voor u werkt! Laat u inspireren en ga mee op ontdekkingsreis naar onbegrensde mogelijkheden tijdens ons event ‘Imagine’ om uw organisatie naar een digitaal hoogtepunt te brengen.

Meer weten

HYBRIDE WERKEN

De functie van kantoor verandert. Ontdek hoe je jouw werkomgeving zo inricht, dat deze meerwaarde blijft bieden voor medewerkers. Een omgeving waar collega’s graag samenkomen, creativiteit vooropstaat en de hybride samenwerking soepel verloopt.

Wees volledig voorbereid op de verkiezingen met Ricoh!

Of u nu laptops nodig heeft voor het verzamelen en verwerken van gegevens, of printers voor het afdrukken van belangrijke documenten, of andere benodigde IT-materiaal… Ricoh heeft de oplossingen die u zoekt.
Smart meetings

Tover uw kantoorruimtes om tot productieve werkruimtes

Vergaderen, samenwerken, trainingen volgen... maken deel uit van het dagelijks bedrijfsleven. Om dit efficiënt en naadloos te doen verlopen is het belangrijk om over de juiste technologieën te beschikken.

Meer weten

Ga voor een veilige IT-omgeving

47% van de organisaties met digitale werkplekken zegt dat de bescherming tegen beveiligingsrisico's de grootste uitdaging is.

Ricoh ondersteunt je graag met cybersecurity. Zodat je dreigingen voortijdig detecteert en identificeert en de kans op incidenten tot een minimum beperkt.

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op