homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructuur

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Support en download
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Branch Paperless

Vandaag de dag verwachten klanten van hun bank meer dan alleen een goede service. Ze verwachten dat een financiële dienstverlener efficiënt en verantwoord te werk gaat en dat persoonlijke gegevens goed beveiligd zijn.

Veel banken verwerken documenten zoals hypotheek- of leningaanvragen handmatig. Dat zorgt voor risico's op het gebied van informatiebeveiliging.

Met hulp van Ricoh kunnen banken hun workflow digitaliseren en documentbeheer verbeteren. Documenten worden gedigitaliseerd en vervolgens in een elektronische goedkeuringsprocedure opgenomen, zodat ze snel en veilig gedownload kunnen worden vanaf goedgekeurde locaties.

Dankzij Ricoh's oplossingen kunt u verspreid over meerdere kantoren en vestigingen een consistent en soepel proces voor documentbeheer implementeren, inclusief indexeren en archiveren. Zo is uw personeel minder tijd kwijt aan administratie en weet u zeker dat de organisatie volledig controleerbaar is en voldoet aan wet- en regelgeving.


De voordelen

Ricoh's dienstverlening bestaat uit een volledige oplossing waarmee u uw processen voor documentbeheer optimaliseert.

Met deze oplossing kunt u:

  • Het risico op fouten en inefficiëntie als gevolg van zoekgeraakte documenten verlagen
  • Uw documentprocessen optimaliseren zodat u uw klanten een betere service kunt bieden
  • Sneller intern communiceren en vragen beantwoorden
  • De exploitatiekosten verminderen door uw administratieve processen te vereenvoudigen
  • Naleving van wet- en regelgeving verbeteren met behulp van een transparant, gemakkelijk te herleiden proces voor documentbeheer


Verwante klantcases

  • RatioData

    RatioData

    Financial services IT specialist Ratiodata partners with Ricoh to deliver solutions to make admin processes more efficient.

Verwante oplossingen