ShortRent

Wees volledig voorbereid op de verkiezingen met Ricoh!

Klaar voor de verkiezingen?

Bent u momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de aankomende verkiezingen? Heeft u een printer, laptop of ander IT-materiaal nodig om de organisatie van de verkiezingen af te ronden? Ricoh begrijpt dat technologie essentieel is om de verkiezingen vlekkeloos te laten verlopen. Daarom bieden wij onze ShortRent-dienst aan, die een uitgebreid gamma aan ICT-materialen omvat die u voor de duur van de verkiezingen kunt huren.

Of u nu laptops nodig heeft voor het verzamelen en verwerken van gegevens, of printers voor het afdrukken van belangrijke documenten, of andere benodigde IT-materiaal… Ricoh heeft de oplossingen die u zoekt. Onze flexibele huuropties zorgen ervoor dat u alleen betaalt voor de periode waarin u daadwerkelijk gebruikmaakt van de apparatuur, waardoor uw budget efficiënt wordt beheerd.

Maak u geen zorgen over de logistiek, want de levering en installatie worden volledig door ons team verzorgd. Onze gespecialiseerde service engineers staan daarnaast 24/7 tot uw beschikking om eventuele technische kwesties snel op te lossen. Met de ShortRent-dienst van Ricoh kunt u zich concentreren op het organiseren van vlekkeloze verkiezingen, terwijl wij zorgen voor de benodigde ICT-ondersteuning. 

Vertrouw op Ricoh voor een succesvolle uitvoering van uw verkiezingsactiviteiten!

Een breed gamma van materiaal: ICT, print devices en audiovisuals

Interesse? Meer weten?

Wenst u meer te weten over onze ShortRent-dienst? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op!
* verplicht
* verplicht
* verplicht
* verplicht