homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
seamless digital workspace experience
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructuur

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Support en download
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Human Resource Records

De HR Afdeling moet tegenwoordig vaak meer doen met minder mensen. Veel van de schaarse tijd gaat nu verloren aan administratieve taken en het zoeken naar de juiste, betrouwbare en actuele informatie. Sommige gegevens staan op papier, sommige digitaal. Zodra de HR processen beter ingeregeld en geautomatiseerd zijn, zijn HR gegevens makkelijker en sneller beschikbaar voor medewerkers en het management. Zo kan iedereen zich focussen op wat er toe doet, betere en betrouwbare beslissingen nemen en weer het verschil maken voor de organisatie en zichzelf. Meer weten? Lees ons gratis eBook digitaliseren

Diverse personeelsgebonden documenten komen vanuit verschillende bronnen de HR-afdeling binnen. Op papier (analoog) en digitaal, in diverse soorten, formaten en bestandstypen. Elk van deze documenten moet op een eigen specifieke wijze verwerkt worden. Voor de drukbezette HR-medewerker is het aantal handelingen dat hierbij komt kijken zeer tijdrovend: gegevens overnemen, kopiëren, verzenden naar één of meerdere functionarissen ter inzage of accordering, nabellen, wéér kopiëren, controleren. Dit moet en kan veel sneller en efficiënter, namelijk volledig digitaal. 

Door het digitaliseren van personeelsdossiers en de bijbehorende werkprocessen, kunt u het hele proces van documentcreatie, -bewerking, -distributie, -goedkeuring en -archivering volledig automatisch laten verlopen. Hiervoor maakt Ricoh altijd gebruik van de gegevens uit uw primaire HR systeem. Wij hebben standaard koppelingen ontwikkeld voor o.a. het: 

De voordelen

De HR Afdeling moet tegenwoordig vaak meer doen met minder mensen. Veel van de schaarse tijd gaat nu verloren aan administratieve taken en het zoeken naar de juiste, betrouwbare en actuele informatie. Sommige gegevens staan op papier, sommige digitaal. Zodra de HR processen beter ingeregeld en geautomatiseerd zijn, zijn HR gegevens makkelijker en sneller beschikbaar voor medewerkers en het management. Zo kan iedereen zich focussen op wat er toe doet, betere en betrouwbare beslissingen nemen en weer het verschil maken voor de organisatie en zichzelf. Zien hoe het werkt in de praktijk? Bekijk hier een demo

Voordelen

  • Altijd up-to-date dossiers 
  • Beantwoord aan de behoefte voor modern werkgeverschap: 
  • Meer inzicht en controle voor het management, waardoor er betere beslissingen genomen kunnen worden
  • Snellere doorstroom van HR-documenten
  • Informatie snel deelbaar
  • Verlaging afdruk- en verzendkosten
  • Geen schaduwdossiers
  • Eenvoudig voldoen aan wettelijke bewaarplicht
  • Meer tijd voor kerntaken HR, bereken hier hoeveel tijd u kunt besparen