Gemeente Manage

KLANTCASE

Administratieve lastenverlichting

Tot voor kort verstuurde de Waalse gemeente de belastingen nog manueel naar haar burgers.

Dat was een titanenwerk voor de gemeente vooral een enorm verlies van tijd en geld. Dat kon zo niet blijven duren en een oplossing drong zich op om de verzendingsprocedure te verbeteren, en op die manier dus in één klap de duur en de kosten van deze vervelende administratieve taak te verminderen. Als trouwe klant voor afdrukapparatuur richtte Manage zich natuurlijk tot Ricoh om te bekijken hoe het beheer van de workflow omtrent het versturen van belastingen kon worden verbeterd. 

Na het bekijken van het probleem stelde Ricoh voor om de handelingen te stroomlijnen met de implementatie van schaalbare, uitbestede en volledig beheerde oplossingen: Easy Tax Sending en Click & Post. Het resultaat? Minder kosten en een aanzienlijke tijdswinst!



De oplossingen van Ricoh hebben ons onmiddellijk overtuigd door hun gebruiksgemak, hun snelheid en vooral de aanzienlijke tijdswinst die ze ons opleveren. Wat voor mij vroeger een vervelende taak zonder toegevoegde waarde was, is nu teruggebracht tot een paar muisclicks en Ricoh doet de rest.

Philippe Hanard Verantwoordelijke gemeentebelastingen



Samenvatting

  • Uitdaging: Digitale workflows
  • Sector: Overheid
  • Bedrijfsgrootte: Grote organisaties
  • Oplossing: Business Process Services, Managed Document Services

Contact

Onze experts staan voor je klaar

Benieuwd wat Ricoh voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op