Ricoh maakt gebruik van tools voor gegevensverzameling, zoals cookies, om uw ervaring met het gebruik van deze site te verbeteren. Informatie over het wijzigen van deze instellingen en over cookies vindt u hier.

1195L

• Fax 1195L Right view
  • Fax 1195L Right view

Compacte, milieuvriendelijke, betaalbare en razendsnelle G3-laserfax voor thuisgebruik en kleine kantoren. Verzendt en ontvangt met een snelheid van 2,5 seconden per pagina, print 20 pagina's per minuut en scant naar de computer in zwart-wit.

Drivers & Firmware

Additional Support Options

Verbruiksartikelen1195L