Ricoh maakt gebruik van tools voor gegevensverzameling, zoals cookies, om uw ervaring met het gebruik van deze site te verbeteren. Informatie over het wijzigen van deze instellingen en over cookies vindt u hier.

DX 2330 / 2430

• DX 2330 Right view
  • DX 2330 Right view

Door upgrade met een pc-controller wordt deze copyprinter een extra snelle printer. Met een indrukwekkende printsnelheid van 90 pagina's per minuut is dit een betrouwbaar, kosteneffectief en gebruikersvriendelijk systeem.

Drivers & Firmware

Additional Support Options

VerbruiksartikelenDX 2330 / 2430