homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructuur

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Support en download
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Onze betrokkenheid bij de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN

De Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDGs) werden door de Verenigde Naties geformuleerd in 2015. De 17 wereldwijde doelstellingen houden verband met belangrijke maatschappelijke kwesties. Ze vormen een oproep voor alle landen en ondernemingen om de handen ineen te slaan en een aantal van ’s werelds hoogdringende maatschappelijke en milieuproblemen aan te pakken. De SDG’s zijn goedgekeurd door alle 193 lidstaten van de VN in het kader van de Agenda 2030 voor Duurzame Ontwikkeling.
Our approach to sustainability - SDG Goals


Maatschappelijke kwesties aanpakken via onze activiteiten

In 2014 en in 2017 hebben we een uitgebreide analyse gedaan om te bepalen welke duurzaamheidskwesties risico’s en/of kansen met zich meebrengen voor onze organisatie. We stemmen ons Management Plan af op deze analyse en onze ESG targets.

Proces van Materialiteits Analyse

Sustainability - Our approach to sustainability - Materiality analysis


Onze 7 thema’s:

1. Creativiteit op het werk: we helpen klanten om creatiever en slimmer te werken met vernieuwende technologieën en diensten.

2. Verbetering van de levenskwaliteit: we reiken oplossingen aan op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg door onze technologieën in te zetten.

3. Koolstofvrije samenleving: we streven ernaar om de uitstoot van onze eigen activiteiten tot nul te herleiden via uitgebreide energiebesparingsmaatregelen en het gebruik van hernieuwbare energie te maximaleren.

4. Circulaire economie: we dragen bij aan de verwezenlijking van een circulaire economie door het inzamelen en recyclen van gebruikte producten en door het gebruik van gerecyclede grondstoffen wereldwijd te bevorderen.

5. Betrokkenheid van stakeholders: we werken samen met partners en creëren een win-win situatie, die bijdraagt aan onze organisatie, onze partners en de maatschappij.

6. Innovatie: we bevorderen innovatie samen met universiteiten, onderzoeksinstituten en partners om maatschappelijke kwesties op te lossen door onderzoek en technologische ontwikkelingen.

7. Diversiteit & Inclusiviteit: we zorgen voor diversiteit en inclusiviteit in de werkomgeving, waardoor medewerkers zich gewaardeerd voelen.