Ricoh viert belangrijke verkopen en uitstekende bezoekersbetrokkenheid op FESPA
30.05.2018

Ricoh viert belangrijke verkopen en uitstekende bezoekersbetrokkenheid op FESPA

Ricoh Europe, Londen, 30 mei 2018 – Met de kracht van kleur, The Power of Color, heeft Ricoh drukkerijen en printbedrijven op FESPA geholpen om nieuwe manieren te vinden om hun diensten flexibel en rendabel uit te breiden door nieuwe werelden te openen.
Ricoh’s brede portfolio van oplossingen liet The Power of Color zien en een met Ricoh gecreëerde Bianchi Corner.
Tijdens het vierdaagse evenement kondigde Ricoh Europa’s eerste installatie van de Ricoh Pro™ T7210 bij Grafoprojekt in Kroatië aan en Italiës eerste bij Beepag. Het knoopte ook belangrijke gesprekken aan met meer dan 500 bedrijven, die na het evenement een vervolg krijgen.
Ricoh’s brede portfolio van oplossingen liet The Power of Color zien en een met Ricoh gecreëerde Bianchi Corner.
Ricoh’s brede portfolio van oplossingen liet The Power of Color zien en een met Ricoh gecreëerde Bianchi Corner.
Graham Kennedy, Head of Commercial Ink Jet Business, Commercial and Industrial Printing Group, Ricoh Europe, zegt: “FESPA bleek een perfect platform voor Ricoh. Ons brede en gevarieerde portfolio van innovatieve oplossingen om industriële en commerciële drukkerijen en printbedrijven te helpen nieuwe werelden te openen maakte het voor ons mogelijk om gesprekken aan te gaan met nieuwe en bestaande klanten, die we na de beurs verder zetten. Wij zullen hen helpen om te kijken hoe ze hun printproductie op rendabele wijze kunnen uitbreiden en verbeteren, waarbij ze genieten van ondersteuning door ons responsieve gespecialiseerde consultancyteam.”
Le thème The Power of Colour de Ricoh a été présenté avec succès à notre stand haut en couleurs, avec ses motifs de forêt tropicale répartis sur une hauteur de quatre mètres, fruit de la technologie d'impression à plat Ricoh Pro T7210 UV.
Ricoh demonstreerde ook mogelijkheden die waren gecreëerd door een breed scala aan andere oplossingen. Zo waren er banners te zien die waren geprint op het Ricoh Pro™ L4160 grootformaat latexsysteem, en veelzijdige T-shirts en tassen die waren geproduceerd op de Direct to Garment-productiesystemen (DTG) Ri 100 en Ri 6000. Verder presenteerde het bedrijf het met een EDP Award bekroonde Ricoh Pro™ C7200x digitale kleuren losblad productiesysteem, dat uiteenlopende toepassingen ondersteunt met zijn mogelijkheid tot een vijfde kleur en ook Ricoh’s in eigen huis ontwikkelde printkoptechnologieën.

Tous ces systèmes et solutions ont servi à créer le Bianchi Corner, une simulation en pop-up d'un magasin type de la marque italienne de vélos de compétition qui n'a pas manqué d'attirer les regards. L'espace tout entier regorgeait d'impressions Ricoh, allant des panneaux d'affichages aux revêtements de sols, en passant par les t-shirts et découpes Forex. Un point fort du dernier jour de l'exposition fut l'attribution d'un modèle premium de vélo électrique Bianchi à Alessandro Manes, directeur de Aleph en Italie.

Pour de plus amples informations, rendez-vous sur le site www.ricoh-europe.com.

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.