Ricoh lance une série de Colour Smart MFP
10.11.2016

Ricoh lanceert nieuwe serie Color Smart MFP’s

Vilvoorde, 10 november 2016 - Tijd en geld winnen. Daar gaat het altijd om bij Ricoh. Daarom lanceert het bedrijf een nieuwe serie van vier Color Smart MFP’s. Dankzij hun lage elektriciteitsverbruik kunnen ze worden gerekend tot de meest ecologische MFP’s ter wereld.
  • MP C2004SP
  • MP C2504SP
  • MP C2004 ASP 
  • MP C2504 ASP
Deze serie MPF’s beschikt over talrijke kwaliteiten. De modellen MP C2004 (A)SP & MP C2504 (A)SP zijn voorzien van een “Single Pass Duplex Feeder”. Met deze nieuwe functionaliteit kan in één beweging recto-verso worden gescand!

Het “Smart Operation Panel” werd herzien en verbeterd. Het beschikt over een touchscreen en nieuwe intuïtieve functionaliteiten. Het werkt verder volgens het concept ”Workstyle Innovation Technology”. Dit concept zorgt ervoor dat het gebruiksgemak op twee manieren wordt verhoogd: het volstaat de stappen op het scherm te volgen en de hele interface kan worden gepersonaliseerd!

Zo kunnen bijv. parameters worden toegevoegd die heel vaak worden gebruikt zoals Quick Copy, Quick Scan of Quick Fax om elke dag tijd te winnen.

Het toestel detecteert de personen die ervoor staan. Zodra een beweging wordt gedetecteerd, bereidt de printer het scherm voor op een activiteit. Dit wordt de Quick Warm Up genoemd.

Met de optie “Application Site” kunnen verschillende applicaties worden gedownload om het gebruik te optimaliseren. Met de applicatie “ID Card Scan & Copy” kan snel een recto-verso kopie worden gemaakt. Met “Recall Job Settings” slaat het toestel de meestgebruikte parameters op.

De MFP’s zijn compatibel met smartphones en tablets, dankzij een identificatie met NFC, QR-code of bluetooth. 

Deze 4 Color Smart MFP’s kunnen 20 tot 25 pagina’s per minuut afdrukken. Ze zijn eveneens uitgerust met een extra papierlade om banners van 320 op 1260 mm af te drukken en brochures van maximum 1000 pagina’s.

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.