homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructuur

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat v je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Empowering Digital Workplaces: Adapting To Digital Reality


Aanpassen aan een krachtige digitale realiteit

Personeel slimmer en beter laten werken door middel van vernieuwende technologie is één van de belangrijkste uitdagingen voor bedrijven. Om succes op lange termijn te borgen, uitloop van personeel te voorkomen en concurrerend te kunnen blijven is het belangrijk dat bedrijven blijven luisteren naar de behoeftes van hun personeel. De digitale werkplek kan voor organisaties niet langer slechts een streven zijn; het moet op heel korte termijn realiteit worden.


Medewerkers optimistisch over een digitale toekomst

Medewerkers optimistisch over een digitale toekomst

Medewerkers in heel Europa zijn bijzonder positief over digitalisering binnen hun werkomgeving. Een overweldigende 98% wordt enthousiast bij de introductie van nieuwe technologie. Intussen gelooft 65% dat automatisering een positieve impact heeft op de manier waarop zij werken. En 52% verwacht dat kunstmatige intelligentie eenzelfde resultaat zal hebben.

Lees het volledige artikel


Werknemers willen meer opleiding in nieuwe digitale technologieën

Werknemers willen meer opleiding in nieuwe digitale technologieën

Technologie is maar de helft van het verhaal voor wie slimmer wil werken. Hoewel Europese werknemers meer innovatieve digitale technologie willen gebruiken op het werk, geeft 40 % toe dat ze de kwalificaties missen om het efficiënt te doen. Intussen wil 67 % dat werkgevers meer nadruk leggen op opleiding, zodat ze hun job zo goed mogelijk kunnen uitvoeren met de nieuwe digitale tools en services die ze gekregen hebben.

Lees het volledige artikel


Is uw werkplaats digitaal geëmancipeerd? Is uw werkplek volledig gedigitaliseerd?

Is uw werkplek volledig gedigitaliseerd?

Mensen werken slimmer op digitale werkplekken. Maar waar staat uw bedrijf nu op de weg om echt volledig digitaal te werken? Loopt u voorop en omarmt u nieuwe vormen van technologie? Of wacht u af, omdat u er zeker van wil zijn dat het personeel zich comfortabel voelt met de technologie die zij gebruiken?

Doe nu mee met onze quiz


Hoeveel tijd kunt u winnen door technologie?

Hoeveel tijd kunt u winnen door technologie?

Een betere toegang tot technologie kan Europese medewerkers gemiddeld 3,5 werkdag per maand besparen.
59% gelooft dat meer innovatieve digitale technologie een positieve invloed zou hebben op hun werkdag. Intussen is 47% er niet van overtuigd dat ze met de technologie op hun werkplek hun hoogste productiviteit kunnen halen.

Lees het volledige artikel