In de huidige omstandigheden is het moeilijk voor te stellen dat samenwerken vanop afstand niet altijd normaal was.

Tot voor kort, in 2018, werkte slechts 8% van de werknemers in de Europese Unie vanuit huis.

Vandaag de dag is telewerken de nieuwe norm geworden, dit heeft geleid tot belangrijke veranderingen in het arbeidsleven maar ook tot veel vragen en onzekerheden.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we door grootschalig telewerken dezelfde resultaten bereiken als met een traditionele werkorganisatie waar medewerkers op kantoor zijn?

Dankzij de whitepaper worden de bedrijven die telewerken hebben ingevoerd, gerust gesteld. Bovendien bevat deze duidelijke aanbeveligen en praktische handvaten om de business door te laten gaan.
Het document leest zich uit in 15 minuten en richt zich op twee aspecten: het verbinden van medewerkers en het handhaven van de bedrijfscontinuïteit in extreme situaties. De aanbeveligen zijn duidelijk geformuleerd en stellen uw teams in staat om productief en efficiënt te blijven door vanop afstand te werken. Zo kunt u de continuïteit van uw activiteiten behouden.

Vul het formulier in om de whitepaper te downloaden.

Om meer te weten te komen over hoe Ricoh uw organisatie kan helpen, kunt u één van onze consultants vragen om u terug te bellen.

Vul het onderstaand formulier in om de whitepaper per e-mail te ontvangen.