Ricoh wint de Buyers Lab Award voor zijn intelligente multifunctionele kleurenprinter IM C530
03.02.2021

Ricoh wint de Buyers Lab Award voor zijn intelligente multifunctionele kleurenprinter IM C530

Toestel krijgt erkenning voor de ondersteuning in grote bedrijfsomgevingen  

Vilvoorde, 03 februari 2021 - Ricoh start 2021 met een mooie erkenning. Ricoh ontvangt van Keypoint Intelligence – Buyers Lab een BLI Winter 2021 Pick Award voor zijn intelligente multifunctionele A4-kleurenprinter (MFP), de Ricoh IM C530-series.

Ricoh wins BLI Award from Keypoint Intelligence for colour intelligent MFP

BLI Picks bekroont twee keer per jaar de kantoorapparatuur en -producten die de voorbije zes maanden het hoogst scoorden in de uitgebreide laboratoriumtests van Keypoint Intelligence. De Ricoh IM C530 Series werd uitgeroepen tot beste toestel in de categorie Outstanding A4 Colour MFP voor grote bedrijfsomgevingen.

Met de toestellen uit de Ricoh IM C530 Series kunnen gebruikers op vlak van printen hun workflow en totale productiviteit optimaliseren. Gebruikers kunnen diverse functionaliteiten van het toestel aanpassen volgens eigen voorkeur. In combinatie met een intuïtieve gebruikerservaring zorgt dit voor printsnelheden tot maar liefst 53 pagina's per minuut. De grote papierlade maakt een productie tot maximaal 3.250 prints zonder vertraging mogelijk.  

Keypoint Intelligence beloont de Ricoh IM C530 series voor onder meer de volgende redenen:  

  • Indrukwekkende gebruiksvriendelijkheid: hierbij springt zeker de grote, intuïtieve touchscreen-interface in het oog. Hiermee kan de gebruiker ook op het internet surfen en de interface biedt uitgebreide begeleiding bij zowel routinematig onderhoud als de bediening van het apparaat.
  • Degelijke administratieve tools: waaronder de Ricoh Device Manager NX, Ricoh @Remote, Ricoh RemoteConnect Support en de optionele ondersteuning voor Ricoh Streamline NX. 
  • Ondersteuning voor tal van oplossingen, apps en diensten die de workflow vereenvoudigen en de investering maximaliseren: zoals Ricoh Smart Apps en Ricoh Always Current Technology.  

De Ricoh IM C530 Series maakt deel uit van de befaamde A4 kleuren-intelligente MFPs. Het toestel maakt tevens deel uit van de Dynamic Workplace Intelligence-aanpak, die gebruik maakt van Ricohs Always Current Technology om ervoor te zorgen dat de technische mogelijkheden van de producten parallel evolueren met de eisen en verwachtingen van de klant. Elk apparaat is bovendien voorzien van Ricohs Smart Operation Panel, dat is uitgerust met een verbeterde processor die een snellere overgang tussen toepassingen en het soepel en snel reagerend aanraakscherm verzekert. De service-experts van Ricoh hebben vanop afstand toegang tot het Smart Operation Panel van een apparaat om eventuele problemen snel te verhelpen en om automatische firmware-updates te kunnen uitvoeren.

Meer informatie over de producten en diensten van Ricoh vindt u op www.ricoh-europe.com.

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.