Communication Services

Printen Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Met de geïntegreerde visuele Communication Services van Ricoh kunt u gestroomlijnd en realtime informatie delen en samenwerken, zodat u op doeltreffende wijze tegemoetkomt aan de eisen die gesteld worden door steeds flexibeler wordende mobiele werkpatronen. 

Door onze geavanceerde technologieën te combineren met toonaangevende tools voor communicatie en samenwerking, kunnen we een geïntegreerd plan opstellen om uw interne en externe communicatie-uitdagingen efficiënt en doelgericht aan te pakken. We kunnen een breed scala aan oplossingen leveren en ondersteunen,  afgestemd op uw specifieke behoeften en variërend van videoconferentiesystemen en interactieve whiteboards tot digital signage en virtuele helpdesks.

Zodra de optimale hulpmiddelen voor uw communicatiewensen bepaald zijn, ondersteunen we de implementatie van deze middelen waar ze nodig zijn. Onze implementatiespecialisten hebben uitgebreide ervaring met het integreren van maatoplossingen, zowel in interne als in externe, op publiek gerichte omgevingen, zoals winkelruimtes en conferentiecentra.

Dankzij onze Communication Services kunt u de kwaliteit verbeteren van de visuele communicatie tussen uw medewerkers, partners en klanten, en tegelijkertijd de kosten verlagen. Met een snellere, meer gebruikersvriendelijke toegang tot contactpersonen en informatie worden projecten sneller afgehandeld en belangrijke contactpersonen op de hoogte gehouden.

Neem contact met ons op en ontdek hoe u de visuele communicatie tussen uw medewerkers, partners en klanten kunt verbeteren.

Mobiele oplossingen

Ricoh Connect & Collaborate

Bespaar tijd en geld en verhoog uw productiviteit door op Ricoh te vertrouwen als een internationale aanbieder van adviesdiensten, levering en ondersteuning voor een uitgebreid portfolio van visuele communicatie-oplossingen.

Ricoh Unified Communication System
Ricoh Unified Communication System

Het Ricoh Unified Communication System P3500 is een innovatieve videovergaderoplossing die video,audio, tekst en interactieve media combineert. Met deze vooruitstrevende vergaderoplossing heeft u geen speciale vergaderruimte nodig met videovergaderfaciliteiten, want hij is draagbaar en maakt gebruik van Wi-Fi.

PJ_X3131
Vidéoprojectoren

Een breed gamma aan projectoren om uw content een boost te geven

Interactive Whiteboard D5500
Interactive Whiteboard

Interactiviteit binnen handbereik

Naar boven

Verwante links