Ricoh maakt gebruik van tools voor gegevensverzameling, zoals cookies, om uw ervaring met het gebruik van deze site te verbeteren. Informatie over het wijzigen van deze instellingen en over cookies vindt u hier.

Verhuis

Verhuis van uw Ricoh-toestellen

Moet u binnenkort één of meerdere Ricoh-toestellen verhuizen? Dan bent u bij Ricoh aan het goede adres.

Nodige informatie

• Type toestel en serienummer
Om de transportfirma te kunnen informeren en de exacte prijs te berekenen, hebben we het type toestel en serienummer nodig die we moeten verhuizen. Opgelet, wij verhuizen enkel Ricoh-toestellen.
  • Adressen
We kunnen uw verhuis vlot uitvoeren, wanneer we over al uw gegevens, het afhaaladres en het leveringsadres beschikken. In het invulformulier heeft u de mogelijkheid om al uw gegevens (verdieping, trap, lift, lokaal, …) te vermelden.
  • Prijzen
Voor de verhuis vragen wij een vergoeding die wij samen met u overeenkomen. Na een schriftelijk akkoord zal de verhuis kunnen plaatsvinden.
  • Netwerkinstallatie
Indien u dit wenst, kunnen wij op de nieuwe locatie uw toestel op het netwerk aansluiten. Hiervoor zal op voorhand de prijs doorgegeven worden.
  • Uitvoering verhuis

De verhuis kan uitgevoerd worden 4 werkdagen na uw schriftelijk akkoord. In het weekend en op feestdagen worden geen verhuizen uitgevoerd.

• Gevolgen onvolledige of incorrecte informatie

Indien blijkt dat, tijdens de verhuis de gegevens niet correct zijn doorgegeven waardoor de verhuis niet kan doorgaan, dan heeft Ricoh de vrijheid om extra kosten aan te rekenen, die kunnen oplopen tot 60 % van de opgegeven prijsofferte. Ook zal dan opnieuw bekeken worden wanneer de best mogelijke uitvoeringsdatum zal plaatsvinden.

Kenmerken en voordelen

• De toestellen vallen onder onze transportverzekering. Als u voor de verhuis van uw Ricoh-toestellen voor Ricoh kiest dan valt deze onder onze transportverzekering. Indien u kiest voor een andere firma, hou er dan rekening mee dat eventuele schade aan het toestel niet onder de voorwaarden van uw contract vallen
  • Wij regelen de installatie op uw netwerk, indien u dit wenst. Opgelet: dit wordt wel apart gefactureerd.

Aanvraag

Vraag snel en eenvoudig de verhuis van uw Ricoh-toestel(len) aan door het aanvraagformulier in te vullen. Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via resites@ricoh.be of per telefoon 02/558 27 50. Opgelet: enkel verhuizen die via deze weg worden aangevraagd, worden behandeld.