Ricoh maakt gebruik van tools voor gegevensverzameling, zoals cookies, om uw ervaring met het gebruik van deze site te verbeteren. Informatie over het wijzigen van deze instellingen en over cookies vindt u hier.

IM C3500A

• IM C3500A - Alles-in-1 printer - Vooraanzicht
  • IM C3500A - Operation Panel
  • IM C3500A - Right view
  • IM C3500A - BLI Award Outstanding Achievement in Innovation for Ricoh Intelligent Scanning
  • IM C3500A - Alles-in-1 printer - Vooraanzicht
  • IM C3500A - Operation Panel
  • IM C3500A - Right view
  • IM C3500A - BLI Award Outstanding Achievement in Innovation for Ricoh Intelligent Scanning

Deze alles-in-1 kleurenprinter met een printsnelheid van 35 pagina's per minuut is perfect voor omgevingen waarin flexibel wordt gewerkt. De slimme tap-and-go-verbinding biedt gebruikers een scala aan mogelijkheden. Met behulp van snelle verificatie kunnen ze documenten die ze met een smartphone of tablet in de printwachtrij hebben geplaatst, vrijgeven en printen.

Drivers & Firmware

VerbruiksartikelenIM C3500A