homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructuur

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat v je klaar.
Naar support
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

RICOH Intelligent Support

Ricoh Intelligent Support is ons geavanceerde service- en ondersteuningsplatform: een krachtige combinatie van altijd beschikbare informatie over het apparaat en snelle toegang tot ondersteuning wanneer u er zelf niet uitkomt.

De continue, proactieve service van Ricoh Intelligent Support houdt uw apparaat 24 uur per dag werkend. U geniet dus van maximale ondersteuning. In plaats van in te grijpen als een probleem zich voordoet, anticipeert dit platform continu op dreigende problemen en voorkomt ze.  

Ricoh Intelligent Support maakt gebruik van ultramoderne technologie en gegevensanalyse en kan daardoor de interne werking van uw apparaten continu monitoren, zodat deze veerkrachtiger en betrouwbaarder worden en continu uitmuntende prestaties leveren. Als problemen zich toch voordoen, is er een heel scala aan hulpmiddelen beschikbaar om problemen direct op te lossen. Vanaf het moment dat u uw Ricoh-apparaat in gebruik neemt, kunt u rekenen op onze uitgebreide, weergaloze onderhoudsservice.  

Via tal van software- en serviceoplossingen heeft dit geavanceerde platform drie kernfuncties:
 • Razendsnelle installatie en setup met een probleemloze overdracht van gegevens 
 • Hulp binnen handbereik via Web Help en RemoteConnect Support 
 • Intern apparaatonderhoud voor optimale prestaties en beveiliging

Ervaar zelf hoe dit geïntegreerde ondersteunings- en serviceplatform de uptime en prestaties van uw apparaat optimaliseert en hoe het onderhoudsbeheer u grotendeels uit handen wordt genomen. 
 • Intelligente apparaten van Ricoh

  Intelligente apparaten van Ricoh

  Schaalbaar. Veilig. Duurzaam. Eenvoudig. Maak uw werkplek toekomstbestendig met de intelligente apparaten van Ricoh.
 • Ricoh Smart Integration

  RICOH Smart Integration

  Verbind uw multifunctionele printer met externe cloudservices, zodat u slimmer kunt werken en productiever wordt.
 • IM C2000

  IM C2000

  Ontdek de nieuwe serie intelligente apparaten van Ricoh 

Brochure over Ricoh Intelligent Support

Brochure over Ricoh Intelligent Support

Meer informatie over de werking van Ricoh Intelligent Support

Download de brochure


RICOH Intelligent Support Web Help

RICOH Intelligent Support Web Help

Learn more about this core function

Download flyer


Heeft u een andere vraag?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Neem contact op