homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructuur

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat v je klaar.
Naar eService
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Ricoh and golf

Het Ricoh Women's British Open is een van de vijf Majors: de belangrijkste kampioenschappen in het professionele damesgolf. Het evenement kent een rijke geschiedenis van bijzondere internationale winnaressen zoals bijvoorbeeld Annika Sörenstam, de beste golfster allertijden. 

In 2016 vierde Ricoh het veertigjarig jubileum en de tiende editie als titelsponsor.

In 2016 was de Woburn Golf Club voor de 9e keer sinds 1984 de locatie voor dit prestigieuze toernooi. Het Thaise talent Ariya Jutanugarn wist met winst in het Ricoh Open haar succesvolle seizoen te bekronen met winnen van haar eerste Major. 

Charley Hull – Merkambassadeur van Ricoh

Bij Ricoh vinden we het belangrijk de sterren van morgen vandaag te ondersteunen. Daarom zijn we er trots op dat we sponsor zijn van Charley Hull. Ze is nog maar 20 jaar oud, maar heeft al een aantal titels op haar naam staan en in 2013 de Solheim Cup gewonnen met het Europese Team (een prestigieuze wedstrijd tegen de Verenigde Staten), als jongste speler aller tijden.

Elke dag staat in het teken van de toekomst

In 2011 lanceerde Ricoh tijdens het Ricoh Women's British Open het innovatieve en bekroonde Sustainability Optimisation Programme. 

Dit langlopende Green Initiative For Tomorrow programma (GIFT) prikkelt spelers, fans en toeschouwers rondom het onderwerp duurzaamheid, zodat we door aanpassing van dagelijkse routines en innovatie een kleinere ecologische voetafdruk (footprint) realiseren.


Ricoh tennis sponsorships

Tennis

De ATP World Tour is op het vlak van tennis het neusje van de zalm. Kom meer te weten over de kampioenschappen waar Ricoh als sponsor actief is.