Zeven van de tien zorgprofessionals zeggen dat drukwerk de patiëntenzorg kan veranderen
13.07.2018

Zeven van de tien zorgprofessionals zeggen dat drukwerk de patiëntenzorg kan veranderen

Europese zorgverleners zien nieuwe printtechnologieën als essentieel om te voldoen aan de toenemende patiëntenvraag en de behandelingen persoonlijk te maken

Vilvoorde, 13 juli 2018 – Van het verlichten van de druk op de begroting tot het persoonlijk maken van de zorg voor chronisch zieken, een nieuw onderzoek in opdracht van Ricoh laat zien dat nieuwe printtechnologieën een ingrijpend effect hebben op de Europese zorgstelsels. Volgens het onderzoek is 68% van de zorgprofessionals van mening dat nieuwe printtechnologieën de zorgsector fundamenteel kunnen veranderen.

« Avec le mandat d’en faire plus avec moins, l’utilisation des technologies d’impression innovantes va s’avérer un élément indispensable pour permettre aux systèmes de santé européens de continuer à fournir des soins de santé de grande qualité. De nouvelles techniques comme l’impression d’organes en aquagel signifient que les chirurgiens peuvent désormais s’entrainer à la suture et à l'ablation de tumeurs avant l’opération réelle. L’impression de médicaments couche par couche pour cibler des maladies spécifiques pourrait bientôt être monnaie courante. »

Eric Gryson, CEO Ricoh Belgium/Luxembourg

"In een tijd waarin meer gedaan moet worden met minder zal het gebruik van innovatieve printtechnologieën essentieel blijken om ervoor te zorgen dat de Europese zorgstelsels hoogwaardige zorg kunnen blijven bieden. Dankzij nieuwe technieken zoals het printen van aquagel-organen kunnen chirurgen handelingen als hechten en het verwijderen van tumoren nu oefenen voordat ze een echte operatie uitvoeren. Het laag voor laag printen van geneesmiddelen voor het behandelen van specifieke ziektes is binnenkort misschien wel heel gewoon."

Eric Gryson, CEO Ricoh Belgium / Luxembourg

« Ce n’est pas uniquement à travers des développements à la pointe du progrès que les établissements de santé bénéficient des avancés dans les technologies d’impression. Le secteur des soins de santé est lourd du point de vue administratif. En numérisant leurs systèmes, les prestataires de soins peuvent réduire la paperasserie pour gagner du temps, diminuer les coûts et améliorer la sécurité. »

Eric Gryson, CEO Ricoh Belgium / Luxembourg

Plus d'informations sur http://thoughtleadership.ricoh-europe.com/befr/the-future-of-print/.

Remarque : Ricoh a commandé une étude quantitative qui a examiné les opinions de 787 décideurs en matière de soins de santé à travers l’Europe

"Het zijn niet alleen de baanbrekende ontwikkelingen die zorginstellingen laten profiteren van de vooruitgang op het gebied van printtechnologieën. De gezondheidszorg is een sector met een enorme administratieve druk. Door hun systemen te digitaliseren kunnen zorgverleners de hoeveelheid papierwerk verkleinen om tijd en kosten te besparen en de veiligheid te vergroten."

Eric Gryson, CEO Ricoh Belgium / Luxembourg

Meer informatie hierover vindt u op http://thoughtleadership.ricoh-europe.com/benl/the-future-of-print/

Opmerking: In opdracht van Ricoh is een kwantitatieve opiniepeiling uitgevoerd onder 787 beleidsvormers in het hoger onderwijs in Europa

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.