Ricoh’s Pro VC20000 inkjet delivers ease of use for multiple print applications
19.04.2019

Ricoh's ProTM VC20000 inkjet biedt gebruiksgemak voor meerdere printtoepassingen

‘s-Hertogenbosch, 19 april 2019 – Ricoh introduceert het nieuwe Ricoh Pro VC20000 rotatief kleuren inkjetprintsysteem. Deze printer produceert een breed scala aan toepassingen op rendabele wijze. De toepassingen variëren van transactiedrukwerk zoals facturen, afschriften en beleidsdocumenten tot boeken en direct mail.

Ricoh VC20000
Het nieuwe Ricoh Pro VC20000 serierotatief kleuren inktjetprintsysteem.
Het compacte, veelzijdige en gebruiksvriendelijke systeem is vanaf heden beschikbaar in de hele EMEA-regio. Het brengt competitieve kleurenproductie naar bestaande gebruikers van doorlopende printers, maar ook naar gebruikers die de output van meerdere apparaten op één machine willen samenvoegen. Met een oppervlakte van slechts 4,3 vierkante meter past de printer in bijna elke productieomgeving.
De Pro VC20000 inkjetprinter is geschikt voor een grote verscheidenheid aan papiersoorten. Ook biedt het apparaat inline afwerkingsoplossingen, met verschillende snelheidsopties om de productie te maximaliseren en papierverspilling te minimaliseren.
De Pro VC20000 sluit aan op de mono 75 meter per minuut, 600 x 600 dpi Ricoh Pro™ V20000 en de mono 150mpm, 600 x 600 dpi Ricoh Pro™ V20100.
Lucas Stevens, Product Marketeer bij Ricoh Nederland zegt: "De Pro VC20000 is een verdere uitbreiding van ons snelgroeiende portfolio van rotatieve inkjetprintsystemen, waaronder de Ricoh Pro™ VC60000, en natuurlijk de baanbrekende Ricoh Pro™ VC70000. Omdat het systeem zo eenvoudig te bedienen is, kunnen klanten snel profiteren van verbeterde efficiëntie, hogere werksnelheden en aanzienlijk lagere bedrijfskosten, waardoor ze hun serviceverlening kunnen verbeteren en nieuwe markten kunnen verkennen".
De Ricoh Pro VC20000 wordt ondersteund door Ricoh's snelgroeiende softwareportfolio. Het omvat het nieuwe cloud-gebaseerde Ricoh Supervisor, een op afstand toegankelijke Internet of Things-oplossing die ondersteuning biedt bij het nemen van beslissingen door operationele gegevens te verzamelen, ze veilig op te slaan en te analyseren.
Ricoh Communications Manager levert en implementeert Customer Communications Management-services, met inzicht in het totale plaatje van het bronsysteem tot de uiteindelijke levering van zowel print als digitale communicatie.
Daarnaast is er het onlangs vernieuwde Ricoh ProcessDirector dat printproductieprocessen beheert. TotalFlow BatchBuilder dient voor intelligente en geoptimaliseerde productieprocessen en FusionPro voor het ontwerp en de productie van gepersonaliseerde communicatie.
Ga voor meer informatie naar www.ricoh.nl.

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.