Ricoh werkt samen met Bianchi als drijvende kracht voor creatieve innovatie op FESPA 2018
22.03.2018

Ricoh werkt samen met Bianchi als drijvende kracht voor creatieve innovatie op FESPA 2018

Ricoh Europe, Londen, 22 maart 2018– Van visueel verbluffende banners en posters tot gepersonaliseerde T-shirts en tassen: Ricoh zal op FESPA 2018 via een interessant partnership met Bianchi een showcase geven van de kracht en eigenschappen van prints.

Ricoh collaborates with Bianchi to drive creative innovation at FESPA 2018
Ricoh’s samenwerking met Bianchi laat de kracht van prints zien dankzij onder andere de Direct to Garment-mogelijkheden (DTG) van de Ri 6000

Met praktijkgerichte toepassingen die beantwoorden aan de industriële printproductiebehoeften van klanten, zal Ricoh de aandacht vestigen op hoe print- en communicatiebedrijven nieuwe werelden aan kansen kunnen openen in de sector voor signs en displays, waar het gonst van de activiteit. De getoonde mogelijkheden zullen variëren van catalogi, banners en vlaggen tot wandgraphics, T-shirts en tassen. 

“Excellentie op het gebied van technologie en ontwerp vormt zowel bij Ricoh als bij Bianchi de hoeksteen van de bedrijfscultuur”, zegt Graham Kennedy, Head of Commercial Inkjet Business, Commercial and Industrial Printing Group, Ricoh Europe. “Daarom is dit partnership perfect. Beide bedrijven zetten zich in om met innovaties en hoge prestaties voorop te lopen in hun markten.” 

“Op de beursvloer simuleren we een typische Bianchi shop-in-shop met de toepasselijke naam Bianchi Corner. In die winkelhoek zullen bezoekers veel van de toepassingen en oplossingen kunnen bekijken die Ricoh systemen mogelijk maken. Inspirerende praktijkgerichte toepassingen zullen hen aanzetten om na te denken over wat ze kunnen aanbieden en om te kijken welke nieuwe markten ze kunnen bedienen.”   

  • Voorbeelden van toepassingen die prominent in de kijker zullen staan in de Bianchi Corner, zijn: 
  • Vlaggen, banners en wandgraphics gerealiseerd op de Ricoh Pro™ L4160 grootformaat latexprinter.
  • Stijve displaypanelen gecreëerd door de Ricoh Pro™ T7210 UV-vlakbedprinter.
  • Poloshirts, T-shirts, caps en tassen geprint op de Direct to Garment-systemen Ri 100, Ri 3000 en Ri 6000.
  • Catalogi, brochures, posters en kaarten geproduceerd op de nieuwe Ricoh Pro™ C7200x digitale losblad kleuren productieserie. 


De Bianchi Corner is van 15 tot en met 18 mei te vinden op Ricoh’s stand, A50, in hal 3.1 van Messe Berlin. Na afloop van de beurs wordt de omgeving gereconstrueerd in Ricoh’s Customer Experience Centre (CEC) in Telford, Verenigd Koninkrijk, waar het klanten verder zal inspireren om hun creativiteit de vrije loop te laten.

|Over Bianchi  |
Bianchi werd in 1885 in Milaan opgericht door Edoardo Bianchi. Het biedt een compleet assortiment modellen in de categorieën Road, MTB, City-Fitness en e-Bikes en accessoires om te voldoen aan de behoeften van alle fietsers. Alle frames worden ontworpen en ontwikkeld in het Bianchi hoofdkwartier in Treviglio (Bergamo, Italië), waar ook geldt voor alle graphics en kleurencombinaties. Bianchi staat sinds 1885 voor Italiaanse creativiteit. 

www.bianchi.com

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.