RICOH PJ WXC 1110 : Un projecteur qui tient dans la paume de la main
22.12.2016

RICOH PJ WXC 1110: Een vederlichte projector

RICOH PJ WXC 1110

Vilvoorde, 22 december 2016 – RICOH lanceert de projector PJ WXC 1110. Deze ultracompacte miniprojector, ontwikkeld voor professionelen en eenvoudig te transporteren, is een kleine revolutie onder de groten en niemand twijfelt eraan dat de presentaties nooit meer dezelfde zullen zijn. Met een  gewicht van 450 gr en zijn afmetingen van  112.5×50.5×105mm werd hij ontworpen voor flexibel gebruik in om het even welke vergaderzaal - vanaf een projectie-afstand van 45 cm – en een vermogen om multimedia-inhoud te projecteren in alle omstandigheden.

Hij biedt een WXGA-resolutie van 366X768 pixels en is, dankzij zijn korte focuslengte, in staat HD-beelden te projecteren tot een beeldschermgrootte van 200 inch. De geïntegreerde LED-technologie in de projector garandeert, dankzij zijn LED, een lichtsterkte van 600 lumen. Een uitzonderlijk verlichtingsvermogen voor een apparaat van deze grootte. In verhouding tot een normale lamp heeft een LED-lamp geen opwarmingstijd nodig en biedt dus onmiddellijk een maximale lichtsterkte. Een andere positief punt van deze technologie is het laag energieverbruik: 76  watt tegenover 350 watt met een klassieke lamp.

20161222 RICOH PJ WXC 1110 - 2

De afmetingen van het apparaat beïnvloeden op geen enkele manier het vermogen want het kan gedurende bijna 20.000 uur worden gebruikt, of vier keer meer dan met een projector met een kwiklamp. En met zijn ‘eco’-modus die automatisch het niveau van lichtsterkte verlaagt, kan de lamp een levensduur tot 30.000 uur bereiken.

De PJ WXC 1110 kan op een tafel worden geplaatst of aan het plafond worden vastgemaakt. Hij kan de gewenste inhouden projecteren, vanuit om het even welke positie of hoek waarin hij is geïnstalleerd, en op om het even welke oppervlakte.

Naast zijn 3D-compatibiliteit beschikt hij over een USB-poort, een multimedialezer, een luidspreker van 1,5 W, een HDMI-poort en een D-Sub 15, een slot voor een micro SD-kaart en een IR-poort. Het interne geheugen van bijna 3 GB vereenvoudigt het gebruik op kantoor. Dit gebruiksgemak wordt nog vergroot door de comptabiliteit van de projector met bestanden opgemaakt in Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint), die kunnen worden geopend zonder een computer.

Aangezien ecologie een cruciale factor is, beschikt de miniprojector over attributen die hem tot een gebruiksvriendelijk toestel maken, meer bepaald een werkingsvermogen van 76 watt en 0.5 watt in waakstand, zijn werkingstemperatuur die tussen 5°C en 40°C varieert en tenslotte zijn maximale vochtigheidsgraad van 20% tot 80% zonder condensatie.

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.