Ricoh onthult “Workstyle Innovation Technology”
09.11.2016

Ricoh onthult “Workstyle Innovation Technology”

Dankzij de bureauticatechnologieën kunnen klanten informatie flexibeler en efficiënter aanmaken, delen en beheren.

Vilvoorde, 09 november 2016 – Ricoh maakte vandaag een hele reeks nieuwe fundamentele technologieën bekend, die de basis leggen voor een nieuwe generatie kantoorproducten. Al deze bestanddelen samen staan bekend als “Workstyle Innovation Technology” en gaan van app-gebaseerde touchscreen interfaces tot naadloze cloudintegratie. Ze werden ontwikkeld om de gebruikers te helpen om flexibeler, sneller en productiever te kunnen werken. 
Samen met de huidige en toekomstige MFP’s van Ricoh, de unified communication-systemen, de projectoren en andere producten die bij Ricoh en haar zakenpartners beschikbaar zijn, omvat de 'Workstyle Innovation Technology': 
  • eenvoudige, vertrouwde interfaces om complexe taken simpel en snel uitvoerbaar te maken;  
  • manieren om vlot te delen en samen te werken, die het maximum halen uit het flexibel multi-device werken; 
  • verregaande integratie met krachtige businesssoftware en samenwerkingstools in de cloud; 
  • apps en software die het mogelijk maken om het uitzicht en de werking van de toestellen persoonlijk te maken. 
Workstyle Innovation Technology is een duidelijk voorbeeld van de wijze waarop Ricoh het oor te luisteren legt bij haar klanten in de hele wereld, om ze te helpen om specifieke bedrijfsmatige uitdagingen aan te gaan”, verklaarde Takaya Konno, General Manager, Imaging Systems Business Center, Ricoh Co.,Ltd. “Ricoh geldt al lang als vernieuwer in de automatisering van bureautica en door haar Workstyle Innovation Technology strategie  kunnen klanten juist reageren op de structurele veranderingen en de uitdagingen in bedrijven van elke omvang. Fundamenteel betreft dit verschillende generaties van werknemers, intelligente apparaten en de cloud computing die maakt dat gelijk waar en gelijk wanneer werken werkelijkheid wordt.” 
Enkel maar intelligente apparaten  
De nieuwe generatie Ricoh printers stelt u geavanceerde capaciteiten ter beschikking. We beginnen met de levering van een nieuw soort gebruikersinterface die komaf maakt met opties en menu’s die alleen maar verwarren. Deze UI kan ook een persoonlijke toets krijgen met functies die de gebruikers nodig hebben om hun werk te uit te voeren. 
Flexibel werken op een eenvoudige manier  
De nieuwe generatie intelligente technologie van Ricoh is ontworpen voor flexibele kantooromgevingen en werken op afstand. Dit biedt een betere connectiviteit en de toegang tot document- en printinfrastructuur zonder een integratie die geld en tijd kost. Voortaan kunt u dus documenten delen op basis van een ruime waaier intelligente toestellen. 
Ontdek betere manieren om te werken 
De Ricoh technologie is er om u te helpen om de overstap te maken van de traditionele workflows naar de 'digital-first' economische werkwijzen. Onze oplossingen maken het mogelijk om moeiteloos gegevens te delen via tal van platformen en fysieke locaties en om de dagelijkse bedrijfsactiviteiten en processen te rationaliseren. 
Beter samen werken  
Geef uw ideeën concreet vorm in real time, met teams verspreid over steden en zelfs wereldwijd, door middel van krachtige oplossingen van Ricoh om samen te werken en kennis te delen. Onze technologie maakt het eenvoudiger om projecten op te zetten, concepten uit te werken en beslissingen te nemen met kennis van zaken, met de mensen en de informatie die u nodig heeft binnen schermbereik. 
Intelligente support als u het nodig heeft 
Onze multifunctionele printers zijn eenvoudig in te stellen en te beheren. De geïntegreerde opties voor intelligente support zijn er om u te helpen om zowel geld als tijd te besparen. De intelligente toestellen beschikken over zelfhulpfuncties, die u assisteren om allerlei problemen ter plaatse op te lossen en het u mogelijk te maken om eenvoudig op afstand te communiceren met externe ondersteuningsdiensten. 
Om meer te weten over de Workstyle Innovation Technologies waardoor werkomgevingen evolueren: www.ricoh-europe.com/sop.nements de travail: www.ricoh-europe.com/sop.

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.