Ricoh lanceert programma Ricoh Business Booster om activiteiten te stimuleren
24.11.2020

Ricoh lanceert programma Ricoh Business Booster om activiteiten te stimuleren

Vilvoorde, 24 november 2020 –Door de wereldwijde pandemie moeten ook printleveranciers manieren zoeken om te evolueren. Ricoh Business Booster is een nieuw initiatief van Ricoh dat hen wil helpen om hun activiteiten te stimuleren en evalueren. Het programma voorziet advies en ondersteuning, en wordt dankzij EDGE aangevuld met een dienstverlening op maat die ontwikkelingstools aanreikt om sterkere bedrijfsmodellen te genereren die de groei en veerkracht van bedrijven in de sector versnellen.
Het programma Business Booster van Ricoh biedt, in een gemeenschappelijke ruimte, ondersteuning en kennis in verband met de implicaties van de COVID-19-pandemie.
Het programma Business Booster van Ricoh biedt, in een gemeenschappelijke ruimte, ondersteuning en kennis in verband met de implicaties van de COVID-19-pandemie.
Het Ricoh Business Booster-portaal is gratis toegankelijk voor klanten die een productiepers van Ricoh gebruiken. Het bevat een bibliotheek met informatie, voornamelijk artikels, diepgaande stukken en instructies gerelateerd aan COVID-19. Maar ook met tips en ideeën over wat de volgende stappen in de post-coronamarkt kunnen zijn, evenals ondersteuning bij activiteiten en de ontwikkeling van producten op alle niveaus, casestudies, video’s en webinars. Daarnaast biedt het portaal ook een ruime keuze aan gemakkelijk te downloaden wegwijzers voor social distancing.
Het Ricoh Business Booster-programma is één van de vele essentiële oplossingen waarin Ricoh investeert om klanten te helpen. Het is onze ambitie om hen niet enkel van praktische tools en hulpmiddelen te voorzien, maar ook om een stevige gemeenschap te vormen die ideeën en benaderingen deelt om de sterke kanten van de grafische sector te ondersteunen.Eric Gryson, CEO de Ricoh Belgium & Luxembourg
In het verlengde van dit educatieve portaal introduceert Ricoh ook een service genaamd “RBB EDGE”, die zich toespitst op meer gepersonaliseerd advies en ondersteuning op maat voor verleners van printdiensten. Dit unieke digitale programma voor printontwikkeling is gericht op klanten die nieuwe diensten willen aanbieden en toegevoegde waarde willen creëren door middel van tools, advies en methodologieën.
Het programma Business Booster EDGE van Ricoh is ontworpen om advies op maat en een gepersonaliseerde dienst na verkoop aan te bieden.
Het programma Business Booster EDGE van Ricoh is ontworpen om advies op maat en een gepersonaliseerde dienst na verkoop aan te bieden.
Om leveranciers van printservices nieuwe, sterke en duurzame bedrijfsmodellen te laten ontwikkelen, werkt Ricoh samen met Strategyzer, de specialist voor bedrijfsplanning. Op die manier zullen gebruikers van RBB EDGE zich kunnen aanpassen en transformeren door nieuwe ideeën en benaderingen effectief te implementeren en testen.
Het Ricoh Business Booster-portaal is beschikbaar op www.ricohbusinessbooster.com. De RBB EDGE-dienst zal in de loop van de komende zes maanden in de EMEA-regio geïntroduceerd worden.

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.