Ricoh is vereerd met vijfvoudige bekroning van Buyers Laboratory LLC
26.07.2017

Ricoh is vereerd met vijfvoudige bekroning van Buyers Laboratory LLC

Vilvoorde, 26 juli 2017Ricoh Europe kondigt vandaag aan dat het voor zijn productlijnen vijf overwinningen heeft behaald in de Buyers Laboratory LLC (BLI) 2017 Summer Pick Awards.

Het bedrijf kreeg de prijzen voor Uitstekende multifunctionele printer voor middelgrote werkgroepen, Uitstekende multifunctionele printer voor grote werkgroepen, Uitstekende multifunctionele afdelingsprinter, Uitstekende afdelingsprinter en Uitstekende multifunctionele copyprinter van 25 ppm.

De uiterst vakkundige technici en redacteurs van BLI hebben deze modellen beoordeeld en vergeleken met de concurrentie. Ze bleken het erg goed te doen in de testlaboratoria van BLI.

“Onze Pick-prijzen erkennen producten die uitstekende prestaties leveren in de strenge labotesten van BLI”, vertelt  David Sweetnam, directeur Onderzoek en Labservices bij BLI EMEA/Azië. “De vijf prijzen die we toekennen in de zomer van 2017, erkennen de investeringen en innovaties waarmee Ricoh Europe zijn productengamma blijft ontwikkelen, voor grote en kleine bedrijven. Stuk voor stuk benadrukken ze de veelzijdige troeven van Ricoh’s productengamma.”
Eric Gryson, CEO Ricoh Belgium/Luxembourg: “Wij beschouwen deze bekroningen als een erkenning van onze leiderspositie. Als het erop aankomt de best mogelijke apparatuur op de markt te brengen voor grote en kleine bedrijven, zijn wij onklopbaar. Wie op een kruispunt van industrieën actief is, heeft zo efficiënter toegang tot informatie, nu en in de toekomst.”
Ricoh ontving BLI-bekroningen in de volgende categorieën:
Uitstekende multifunctionele printer voor middelgrote werkgroepenRicoh MP 402SPFUitstekende multifunctionele printer voor grote werkgroepenRicoh MP 501SPFUitstekende multifunctionele afdelingsprinterRicoh MP 601SPFUitstekende afdelingsprinterRicoh SP 5310DNUitstekende multifunctionele copyprinter van 25 ppmRicoh MP 2555 Series
Meer informatie over het productengamma van Ricoh Europe vindt u op http://www.ricoh.be/nl/product/index.aspx.

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.