Ricoh Europe werkt samen met Zebra om ervoor te zorgen dat klanten één aanspreekpunt hebben voor het printen van labels en onderhoud van apparaten
08.02.2021

Ricoh Europe werkt samen met Zebra om ervoor te zorgen dat klanten één aanspreekpunt hebben voor het printen van labels en onderhoud van apparaten

Vilvoorde, 03 februari 2021 - Ricoh Europe heeft een overeenkomst gesloten met Zebra Technologies. Hierdoor krijgen de klanten van Ricohs beheerde printdiensten één enkel aanspreekpunt voor al hun printvereisten op het gebied van labels. 

Ricoh Europe zal in de gehele EMEA-regio zijn bewezen servicemogelijkheden en uitgebreide technische netwerk inschakelen om bestaande vloten Zebra-labelprinters te ondersteunen, waar die zich ook bevinden. Daarnaast zullen vooral de logistieke sector, retail, gezondheidszorg en productiebedrijven de vruchten van deze samenwerking kunnen plukken. 

Labelprinters zijn van essentieel belang voor de dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Barcode-etiketten en RFID-tags identificeren producten en pakketten, waardoor ze over de hele wereld kunnen worden getraceerd. De samenwerking met Zebra geeft Ricoh Europe dankzij monitoring en rapportage een nog grotere zichtbaarheid bij klanten. 

Eric Gryson, CEO van Ricoh België & Luxemburg: “Dit nieuws zal de klanten van onze beheerde printdiensten echt ten goede komen. Niet alleen wordt onze positie als digitaal dienstenbedrijf nog eens onderstreept, de samenwerking toont ook hoe we klanten ondersteunen bij het verenigen van hun omgevingen om op die manier te zorgen voor een meer naadloze en efficiënte manier van werken.” 

Meer informatie op www.ricoh-europe.com.

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.