Ricoh développe différentes suites TotalFlow pour faciliter l’adoption logicielle
15.11.2016

Ricoh stelt TotalFlow Suites samen om de helpende hand te bieden bij de adoptie van software

Vilvoorde, 15 november 2016 – Ricoh maakt de beschikbaarheid bekend van zes nieuwe TotalFlow Suites, die speciaal zijn samengesteld. Ze moeten grafimediabedrijven en centrale repro’s die hun activiteiten end-to-end willen verbeteren, helpen om de beste softwareoplossingen daarvoor te kiezen.

De speciaal uitgezochte verzameling van complementaire oplossingen ondersteunt belangrijke productieprocessen. Zo ondersteunt TotalFlow Marketing Suite brand management en marketingautomatisering, terwijl TotalFlow CCM Suite (Component Content Management) een sterke impuls geeft aan de relevantie van klantencommunicatie. TotalFlow Publishing Suite automatiseert publishing workflows, terwijl TotalFlow CRD Suite (Central Reprographic Department) de productie-efficiëntie van centrale repro’s maximaliseert.

TotalFlow Colour Suite levert voorspelbare en herhaalbare kleuren op bij het verwerken van algemenere jobs, terwijl TotalFlow O2D Suite (Offset 2 Digital) het gemakkelijk maakt om over te stappen van offset op digitale productie. En dan is er nog TotalFlow Cloud Suite, dat al werd aangekondigd en getoond op drupa 2016.

TotalFlow Suites

Eric Gryson, CEO Ricoh Belgium/Luxembourg, zegt: “De suites bevatten bewezen softwareoplossingen die speciaal zijn ontwikkeld om commerciële en huisdrukkerijen te ondersteunen. Bij het uitkiezen van de inhoud van deze pakketten met best-in-class oplossingen zijn we niet over één nacht ijs gegaan. We hebben geluisterd naar wat onze klanten willen. De suites die wij hebben samengesteld, spelen volgens ons het beste in op hun behoeften.”  
“De TotalFlow Suites geven een nieuwe invulling aan de uitgangspunten van TotalFlow: kansen, prestaties en productiviteit om te winnen aan slagkracht. Belangrijk is dat klanten met vertrouwen kunnen investeren in de suites om end-to-end procesverbeteringen te implementeren voor hun activiteiten. Zo kunnen ze efficiëntiewinst realiseren. Tegelijkertijd kunnen ze ook nieuwe werelden boordevol kansen betreden door hun bestaande mogelijkheden uit te breiden met extra diensten.”
Eric Gryson voegt eraan toe: “De oplossingen zijn geselecteerd uit ons brede portfolio. Hiermee krijgen onze klanten tools aangereikt om hen te helpen hun activiteiten een boost te geven. Interessant is dat de suites worden ondersteund door Ricoh’s Professional Services. De sleutel tot een geslaagde implementatie ligt immers in de knowhow van dit team van specialisten om onze oplossingen te integreren in bestaande workflowomgevingen.”
De TotalFlow Suites zijn nu beschikbaar. Alle suites zijn in actie te zien tijdens Ricoh’s Open New Worlds-evenementen die in december plaatsvinden in haar Customer Experience Centre in Telford, Verenigd Koninkrijk.

Zo zullen bezoekers er de volgende suites kunnen ontdekken, om maar enkele voorbeelden te noemen:
Ricoh TotalFlow Colour Suite
Dit zorgvuldig geselecteerde aanbod van oplossingen helpt om de kleurnauwkeurigheid en -consistentie te verbeteren, kleurafstemming te realiseren op verschillende apparaten en drukwerk extra te laten opvallen dankzij metallic en decoratieve effecten.
Ricoh TotalFlow Publishing Suite
Deze oplossingen zijn ontwikkeld voor digitale productie van kleine oplagen boeken. Ze vereenvoudigen de orderintake en het orderbeheer, automatiseren workflows en volgen de status. Om de automatisering naar een nog hoger niveau te tillen, kunnen geavanceerde impositie en preflighting worden geïntegreerd in de workflow.
Ricoh TotalFlow CRD Suite 
Deze unieke set oplossingen voor centrale repro’s helpt om de voorbereiding en verzending van jobs te optimaliseren met behoud van toegang tot het volledige scala aan mogelijkheden van de printers, bijvoorbeeld op het gebied van media en nabewerking. Voorbeelden van beschikbare opties in deze suite zijn krachtige print management tools voor optimalisatie en automatisering van workflowstappen zoals impositie en preflighting, evenals intelligent wachtrijbeheer.

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.