Ricoh développe son offre ShortRent, de location à court terme
17.10.2017

Ricoh breidt zijn aanbod van ShortRent uit, de verhuurwebsite voor korte periodes

De splinternieuwe webshop is van nu af aan beschikbaar om gemakkelijk en snel materiaal online te huren.
Vilvoorde, 17 oktober 2017 - Ricoh Belgium biedt sinds 2010 de dienst ShortRent aan waar klanten IT-materiaal en afdrukapparatuur voor een korte periode kunnen huren; van één dag tot meerdere maanden of zelfs enkele jaren. Vandaag breidt Ricoh Belgium dit aanbod uit met een webshop zodat ondernemingen het nodige materiaal gemakkelijker en sneller via het internet kunnen huren.
De keuze van de grootsten
Barack Obama (ex-president van de Verenigde Staten), Enrique Peña Nieto (president van Mexico), Park Geun-hye (ex-presidente van Zuid-Korea), John Kerry (voormalig Amerikaans staatssecretaris) en recent Shinzo Abe (eerste minister van Japan)... Een reeks grote namen die al een beroep deden op de ShortRent-dienst van Ricoh Belgium en tijdens hun bezoek aan ons land hun tijdelijke kantoren met printers en efficiënte multifunctionele apparaten hebben uitgerust.

Eén dag, enkele weken of zelfs 1 jaar... Ricoh kan zijn klanten voorzien van printers, fax- en kopieerapparaten; IT-materiaal zoals laptops, desktops en iPads of nog, projectoren en interactieve tafels en whiteboards. Apparaten die zonder onderscheid de beste prestaties leveren.

De dienst kent ook veel succes tijdens belangrijke evenementen zoals het Autosalon op Brussels Expo waar de apparaten ter beschikking worden gesteld op de stands van de automerken zodat bezoekers er hun technische fiches, catalogi en diverse informatie kunnen afdrukken. De apparaten worden tijdens de voorbereiding en opbouw van de stands geleverd en nadien weer opgehaald.

ShortRent is ook een ideale oplossing bij pech, verhuizingen, op tijdelijke werkplaatsen of wanneer u even extra capaciteit nodig heeft. 
De voordelen en de webshop
ShortRent is DE oplossing die als enige op de markt dit type verhuur aanbiedt. Ricoh zorgt voor een specifieke aanpak van alle klantenaanvragen. Het gehuurd materiaal is vóór levering altijd volledig nagekeken en er staat een volledige afdeling voor verhuur voor korte periodes klaar om ondernemingen extra mobiliteit te bieden.

De website, in het Nederlands en het Frans, is volledig responsief. Dat wil zeggen dat de site zich aan alle schermen - pc, tablet of smartphone - aanpast om een optimale leesbaarheid te verzekeren. De website heeft alle kenmerken van een goede webshop: een klantenzone, een verlanglijst, opvolging van leveringen, vergelijking tussen de verschillende producten... De website, in het Nederlands en het Frans, is volledig responsief. Dat wil zeggen dat de site zich aan alle schermen - pc, tablet of smartphone - aanpast om een optimale leesbaarheid te verzekeren. De website heeft alle kenmerken van een goede webshop: een klantenzone, een verlanglijst, opvolging van leveringen, vergelijking tussen de verschillende producten...
“Om de gebruikerservaring maximaal te verbeteren, hebben we de website zo ontworpen dat ze tegelijkertijd gebruiksvriendelijk en uiterst functioneel is.” 
Eric Gryson, CEO Ricoh Belgium Luxembourg.
Shortrent
Het grootste voordeel is wel dat de volledige ShortRent-catalogus in enkele klikken kan geraadpleegd worden - om het even waar of wanneer. De website is immers 24/24 en 7/7 toegankelijk.

Voor meer informatie over de ShortRent website: http://shortrent.be

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.