01.02.2023

Nieuwe CEO voor Ricoh BeLux

Ricoh Europe, London, 01 February 2023 – Ingrid Gonnissen wordt de nieuwe CEO van Ricoh België en Luxemburg.

Begin februari neemt ze haar nieuwe rol op en vervangt ze Stephen Palmer, die terugkeert naar zijn fulltime functie als CEO voor de Oost-Europese activiteiten van Ricoh.

Ingrid brengt bij Ricoh aanzienlijke ervaring in bestuurs- en C-level posities bij multinationale technologiebedrijven binnen. Ze is een gerespecteerd en gepassioneerd voorvechtster van vrouwen in het bedrijfsleven en zal actief blijven in verschillende raden van bestuur buiten Ricoh, waarbij diversiteit en inclusie een onderwerp is dat haar nauw aan het hart ligt.

Eerder werd Ingrid door Data News al verkozen tot ICT Lady of the Year en ontving ze een lifetime achievement award van de IT Executive Circle.

"Ik ben trots om voor een bedrijf te werken dat een duidelijke visie en langetermijnstrategie heeft en er vooral in geslaagd is om naast zijn kernactiviteiten zijn activiteiten te diversifiëren tot een digitaal dienstenbedrijf”, zegt Ingrid. “Bovendien is Ricoh net zo mensgericht als ik. Interne en externe relaties zijn voor mij van cruciaal belang. Met deze gemeenschappelijke filosofie kan mijn Ricoh-verhaal alleen maar succesvol worden!"

"Ingrid brengt een schat aan ervaring mee naar Ricoh in de context van zowel digitale diensten, IT, IoT en print. Ze heeft belangrijke bedrijfstransformaties geleid en een indrukwekkende groei in de digitale services gestimuleerd. Ik ben verheugd om Ingrid bij Ricoh te verwelkomen en kijk ernaar uit dat onze klanten kunnen profiteren van haar uitgebreide expertise op het gebied van digitale transformatie”, zegt Phil Keoghan, CEO van Ricoh Noord-Europa.

Ricoh Belgique et Luxembourg. Nomination d’une nouvelle CEO
Ingrid Gonissen

.

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.