Le nouveau ProcessDirector 3.5 de Ricoh améliore le soutien à l’intégration et l’échange de données
02.11.2016

Ricoh’s nieuwe ProcessDirector 3.5 biedt verbeterde ondersteuning voor integratie en data-uitwisseling

Vilvoorde, 2 november 2016 – Ricoh heeft Ricoh ProcessDirector verder verbeterd om productie te stroomlijnen met vereenvoudigde en geautomatiseerde uitwisseling van data en bestanden.    

Versie 3.5 van de tool voor procesautomatisering biedt twee nieuwe belangrijke voordelen. Een eerste nieuw belangrijk voordeel is dat de MarcomCentral Connect voorziening naadloze communicatie mogelijk maakt met MarcomCentral, Ricoh’s software voor marketing asset management (MAM) en web-to-print. Orders die in MarcomCentral worden geplaatst, worden gerouteerd naar een productieworkflow met tracking en fulfilment. Dankzij de Preference Management voorziening in Ricoh ProcessDirector wordt daarbij automatisch het juiste communicatiekanaal geselecteerd. Zodra het productieproces is voltooid, wordt er een melding teruggestuurd naar MarcomCentral. 

Een tweede nieuw belangrijk voordeel is dat de Web Services Enablement voorziening integreert met externe systemen voor eenvoudige uitwisseling van data. Gebruikers kunnen jobs creëren en de status van jobs gemakkelijk in de gaten houden terwijl die de workflow doorlopen. De voorziening biedt de mogelijkheid om een jobbestand en content uit te wisselen, evenals de resultaten van de verwerking die data hebben ondergaan. Interessant is dat oplossingen van derden rechtstreeks kunnen communiceren met Ricoh ProcessDirector 3.5. Denk bijvoorbeeld aan MIS-systemen of andere oplossingen voor bedrijfsbeheer.
Eric Gryson, CEO Ricoh Belgium/Luxembourg, licht toe: “Het leven van klanten gemakkelijker maken stond centraal bij alle verbeteringen die wij hebben aangebracht. Ze vereenvoudigen de uitwisseling van data en communicatie tussen alle systemen in de omgeving van de gebruiker en ProcessDirector. Allround uitgebreide mogelijkheden en integratiegemak lopen als een rode draad door Ricoh ProcessDirector 3.5 en zijn nieuwe voorzieningen. Door te zorgen voor flexibelere data- en bestandscommunicatie, beantwoordt de nieuwe versie aan de behoeften van onze klanten om hun drukke productieomgevingen verder te versterken en te ondersteunen. Zo stellen wij ondersteuning en samenwerking op langere termijn veilig.”    

Ricoh ProcessDirector 3.5 ondersteunt ook XML-bestanden als indeling voor jobaanlevering, wat eenvoudigere integratie mogelijk maakt met andere, externe oplossingen in de workflow. Ook nieuw is de vereenvoudigde en gemoderniseerde gebruikersinterface. De nieuwe interface heeft een vertrouwd aanvoelende look-and-feel, biedt gemakkelijker toegang voor veelvoorkomende handelingen zoals apparaat- en jobbeheer, en is intuïtiever.  

Gryson voegt eraan toe: “Het Ricoh ProcessDirector 3.5 softwarepakket bevat zowel de nieuwe gebruikersinterface als de traditionele. Zo kunnen klanten wisselen tussen beide als het nog even wennen is aan de nieuwe.”  

Hij besluit: “Ricoh ProcessDirector 3.5 wordt aangeboden als een set modules, die klanten extra functionaliteit laten implementeren naarmate hun activiteiten groeien. Ook belangrijk is dat de tool een universele architectuur heeft en compatibel is met oudere systemen voor eenvoudige integratie in bestaande omgevingen.” 

Ricoh ProcessDirector 3.5. is nu verkrijgbaar in heel Europa.

Meer informatie over Ricoh oplossingen is beschikbaar op www.ricoh-europe.com. 

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.