Consistente prestaties van Ricoh Pro™ C7200sx serie krijgen erkenning met BLI PRO Award
23.04.2021

Consistente prestaties van Ricoh Pro™ C7200sx serie krijgen erkenning met BLI PRO Award

Ricoh Europe, Londen, 22 april 2021 – De all-round productieconsistentie van de losblad kleurenproductiesystemen van de Ricoh Pro C7200sx serie is erkend met een Mid-Volume CMYK+ BLI PRO Award van Keypoint Intelligence Buyer’s Lab. De systemen sleepten het onafhankelijke keurmerk voor hardware en software op het gebied van document imaging in de wacht na grondig te zijn getest op een uitgebreide reeks technische criteria. 

Ricoh Pro™ C7200sx serie wint BLI PRO Award
De Ricoh Pro C7200sx serie heeft de Mid-Volume CMYK+ BLI PRO Award gewonnen

David Sweetnam, Director, EMEA/Asia Research & Lab Services, Keypoint Intelligence, waarvan BLI deel uitmaakt, zegt: “Vooral tijdens het uitvoeren van onze testsuite voor productieruns waren we onder de indruk van de prestaties van deze serie productiesystemen. Gedurende de productie van een reeks van 6 uitdagende workflows van 1,5 uur, die goed waren voor ruim 37.000 clicks, liet het systeem nooit een kleurverschuiving van meer dan DeltaE00 3,8 zien tussen de 42 kleuren op de FOGRA39 controlestrip. Ook vertoonde het nooit een registratieverschuiving van meer dan 0,4 mm in de uitlijning aan de voor- en achterzijde of de uitlijning van pagina tot pagina. Het systeem heeft onze felbegeerde 5-sterrenbeoordeling in deze categorie dan ook dik verdiend.”

“De Ricoh Pro C7210sx/x is van de grond af ontworpen als een productiewerkpaard”, voegt Martin Soane eraan toe, European Lab Manager, Keypoint Intelligence. “Het vijfde kleurstation van dit kleurenproductiesysteem stelt printshops in staat om niet alleen CMYK te gebruiken maar ook bijvoorbeeld neonkleuren, witte toner, transparante toner en onzichtbare rode toner.”

Deze nieuwste onderscheiding volgt op de 2020 BLI Pick Award for Outstanding High Production CMYK Eco-Solvent/Latex 54”/64” Printer, die werd uitgereikt aan de Ricoh Pro L5160 grootformaat productieprinter.

Eef de Ridder, Vice President, Ricoh Graphic Communications, Ricoh Europe, zegt: “Het is een grote eer dat eens te meer een van onze oplossingen deze erkenning vanuit de branche krijgt, en dan vooral op basis van dergelijke strenge tests. Het feit dat de consistentie van de registratie het hele grondige proces lang gehandhaafd bleef, spreekt boekdelen over de inspanningen van onze R&D-, engineering- en productieteams.”

Ga voor meer informatie naar www.ricoh.be.

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.