Ricoh-ProcessDirector-v36-introduit-limpression-sur-papier-blanc-pour-rationaliser-la-production
21.11.2017

Ricoh ProcessDirector v3.6 introduceert white paper-mogelijkheden om productie gestroomlijnd te laten verlopen

Ricoh Europe, Londen, 21 november 2017 – Ricoh ProcessDirector v3.6 zal grafimediabedrijven en centrale repro’s het voordeel bieden van snellere en vlottere productie dankzij functionaliteit ter vervanging van voorgedrukte formulieren (Pre-printed Forms Replacement). De nieuwste versie van het configureerbare systeem voor procesbeheer wordt vanaf vandaag getoond op Ricoh’s driedaagse The Art of the New evenement in haar Europese Customer Experience Centre in Telford, Verenigd Koninkrijk.
Ricoh ProcessDirector v3.6 introduces white paper manufacturing to streamline production
Ricoh ProcessDirector v3.6 biedt snellere, flexibele aansturing van de uitvoer van bedrijfskritische communicatie-uitingen
Ricoh ProcessDirector software combineert kernmogelijkheden met optionele add-on functionaliteiten om flexibele aansturing van de uitvoer van bedrijfskritische communicatie-uitingen mogelijk te maken. Het stroomlijnt de activiteiten, verbetert de procesintegriteit, verhoogt de productiviteit van de operator, vermindert het risico op fouten en helpt om de kosten te verlagen. Het fungeert ook als backbone software voor Ricoh Automated Document Factory oplossingen (ADF).

De functionaliteit ter vervanging van voorgedrukte formulieren maakt een white paper factory mogelijk. Commerciële en huisdrukkerijen kunnen jobs nu printen op blanco papier voor toepassingen waarvoor ze voorheen voorgedrukte formulieren nodig hadden. AFP- en PDF-bestanden worden dynamisch geherdefinieerd dankzij de functionaliteit. Zo kan inhoud die werd geprint op een voorgedrukt formulier, worden toegevoegd aan de data in het jobbestand.

Eef de Ridder, Director, Commercial Printing, Commercial and Industrial Printing Group, Ricoh Europe, zegt: “Grafimediabedrijven kunnen nu oplossingen die afhankelijk zijn van voorraden voorgedrukte formulieren, aanpassen en uiteindelijk vervangen. Ik denk daarbij bijvoorbeeld aan vellentoepassingen op voorgedrukte formulieren. Die zijn gemakkelijk te migreren naar een rotatief systeem als white paper-oplossing. En dat mét behoud van de flexibiliteit om kleine oplagen of herdrukken te produceren op vellensystemen. Op basis van bedrijfslogica in de workflow kan dynamisch de meest geschikte uitvoermethode worden geselecteerd om de bezettingsgraad van systemen op de productievloer te helpen optimaliseren. De functionaliteit kan ook helpen bij het consolideren van jobs in grote productieruns en het beperken of elimineren van voorraden voorgedrukte formulieren. Tegelijkertijd kan de operator tijd winnen en kunnen er kosten worden bespaard.”

Ook interessant in ProcessDirector v3.6 is functionaliteit die het mogelijk maakt te registreren hoeveel inkt en welk type er wordt gebruikt voor een job die digitaal wordt gedrukt op Ricoh Pro™ VC60000 en Ricoh Pro™ VC40000 inkjetsystemen op hoge snelheid. Voor elke job wordt het inktverbruik gerapporteerd voor elk van de kleuren. Bij eventuele herdrukken wordt het nieuwe inktverbruik opgeteld bij het oorspronkelijke cijfer, dat wordt opgeslagen in cumulatieve verbruikstellers voor elke job.

Nieuw in de gebruikersinterface is ook dat de meest gebruikte operatortaken zijn toegevoegd aan de hoofdpagina. Daarnaast zijn er nieuwe portlets die de systeemstatus, jobstatus en apparaatstatus tonen met eenvoudig te begrijpen grafische weergaven.

De Ridder voegt eraan toe: “Al deze updates zijn bedoeld om het leven van grafische bedrijven een stuk gemakkelijker te maken. Gestroomlijnde productie, een beter beeld van het inktverbruik en snel te beoordelen cijfers zijn één voor één voordelen die ertoe leiden dat de productieomgeving wint aan efficiëntie en effectiviteit.”

| Over Ricoh |

Ricoh creëert digitale werkomgevingen door het gebruik van innovatieve technologieën en diensten die mensen in staat stellen slimmer te werken, vanwaar ze zich ook bevinden.

In de loop van zijn 85-jarige geschiedenis bouwde Ricoh een gecultiveerde kennis en organisatorische capaciteiten uit. Dat maakt van het bedrijf een toonaangevende leverancier van digitale diensten, informatiebeheer en print- en beeldvormingsoplossingen die zijn ontwikkeld om digitale transformatie te ondersteunen en bedrijfsprestaties te optimaliseren. 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Tokio, maar de Ricoh Group heeft belangrijke vestigingen over de hele wereld en haar producten en diensten bereiken vandaag klanten in ongeveer 200 landen en regio's. In het boekjaar dat eindigde in maart 2022 behaalde de Ricoh Group een wereldwijde omzet van 1.758 miljard yen (ongeveer 14,5 miljard USD).

Ga naar www.ricoh.be voor meer informatie.

© 2023 RICOH COMPANY, LTD. Alle rechten voorbehouden. Alle productnamen waarnaar wordt verwezen zijn handelsmerken van hun respectieve bedrijven.