homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructuur

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Support en download
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Klantbetrokkenheid

Klantdata omzetten naar klantinzichten. Dat maakt u competitief. Ricoh helpt u uw klantgegevens om te zetten naar persoonlijke, interactieve klantcommunicatie. Door deze interactie kunt u de loyaliteit van uw klanten verhogen, waarmee u resultaten behaalt.

  • Customer Communication Management

    Customer Communication Management

    Meer betrokkenheid door innovatieve technologie voor multi-channel communicatie, workflow-oplossingen en personalisatie

  • Grafimedia Services

    Grafimedia Services

    Betaalbare, geïntegreerde en klantgerichte oplossingen waarmee u uw klanten de nieuwste drukinnovaties kunt bieden


Dicht de kloof tussen kennis en communicatie

De manier waarop we zakendoen verandert steeds sneller, voor mensen, processen én de achterliggende technologie. Uw organisatie moet zich aanpassen op het alsmaar verschuivende concurrentielandschap en moet continu flexibel blijven. Cruciaal daarbij is: snelle toegang tot data en de mogelijkheid om die om te zetten naar persoonlijke klantcommunicatie.

Van data naar inzicht

Ricoh beschikt over de ervaring en expertise die nodig is om uw gegevens te vertalen naar bruikbare inzichten. Dit ongeacht de oorspronkelijke indeling. Onze praktische oplossingen ondersteunen u bij elke doelstelling. Van het verwerken van grote aantallen documenten tot het beperken van de tijd die uw medewerkers kwijt zijn aan het invoeren van klantgegevens.

Persoonlijke klantcommunicatie

Nadat u uw klantdata heeft gebundeld, kunt u die gebruiken voor de productie van gespecialiseerde klantcommunicatie. Reprotechnologieën - zoals voor het printen van variabele data - vereenvoudigen de productie van gerichte klantcommunicatie. Beeld- en tekstelementen kunnen verschillen per uiting. Met transpromotechnologie voorziet u klantcommunicatie bovendien eenvoudig van gerichte, relevante boodschappen. Denk aan waardebonnen of aanbiedingen op facturen.

Met ons uitgebreide aanbod van kleine printers tot aan volledige Production Printing systemen kan elk bedrijf, groot of klein, documenten afdrukken van hoge kwaliteit. Het was nog nooit zo eenvoudig om intern opvallend drukwerk te produceren.


Niet gevonden wat u zocht?

Hebt u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op met Ricoh en we zullen u helpen.

Neem contact op met Ricoh

Ook in