homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructuur

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Support en download
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Governance en compliance

Als moderne organisatie is compliance uw hoogste prioriteit. U heeft te maken met steeds complexere wet- en regelgeving. Met strikte eisen op het gebied van governance. Ricoh zorgt dat uw bedrijfsvoering aan alle regels voldoet. Of u nu een regionaal bedrijf runt of een multinational.


Uw bedrijfsvoering continu compliant

Versterk uw interne governanceprocessen en los al uw vraagstukken rondom compliance snel op. De innovatieve oplossingen van Ricoh zijn speciaal ontwikkeld vanuit onze brede kennis van algemene en sectorspecifieke wet- en regelgeving. Ontdek onze expertise.

De integriteit van uw bedrijfsvoering

Onze oplossingen geven u de volledige controle: wie heeft wanneer toegang tot welke informatie? Tegelijk helpen we u om best practice bedrijfsprocessen op te stellen, die uw centrale beleid ondersteunen.

Ricoh werkt samen met een aantal van de grootste en meest complexe organisaties als het gaat om strikte wettelijke vereisten. Denk aan organisaties in de:

 • Overheid
 • Gezondheidszorg
 • Financiële dienstverlening
 • Juridische dienstverlening


Grensoverschrijdende compliancy

Overal ter wereld wordt de wet- en regelgeving strenger. Daarmee wordt het een steeds complexere uitdaging om in meerdere regio's en landen tegelijk aan alle eisen te voldoen. Ricoh lost dit vraagstuk graag voor u op.

Vanuit onze brede internationale ervaring helpen wij u om efficiënte en veilige werkprocessen te implementeren, volgens actuele wet- en regelgeving. Wij bieden expertise op elk terrein, van archivering en documentbeheer tot boekhouding en inkoop.

 • eRecord Connect 2

  eRecord Connect

  Met deze oplossing voor documentbeheer digitaliseert u medische informatie met één druk op de knop.

 • Print als Managed Service

  Print

  Een compleet scala aan snelle, kwalitatief hoogwaardige printservices, door Ricoh beheerd op uw eigen locatie.

 • Device Management

  Device Management

  Snelle, efficiënte ondersteuning voor uw apparaten zorgt ervoor dat uw interne medewerkers meer tijd hebben voor bedrijfskritische taken.

 • Contract Management

  Contract Management

  Onze veilige, eenvoudig doorzoekbare oplossing geeft u de volledige controle over uw contractbeheer

 • Accounts receivable - archiving

  Accounts receivable - archiving

  Verbeter uw klantenservice met snelle, gecentraliseerde factuurarchivering

 • Accounts Payable

  Accounts Payable

  Een eenvoudig te implementeren oplossing waarmee u het registreren, goedkeuren, betalen en archiveren van facturen automatiseert.

 • Data Cleansing Services

  Data Cleansing Services

  Vertrouwelijke gegevens van afgeschreven printers verwijderen

 • eRecord Mobile 2

  eRecord Mobile

  Een snelle, nauwkeurige en veilige manier om belangrijke visuele patiëntinformatie vast te leggen en te delen


Niet gevonden wat u zocht?

Hebt u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op met Ricoh en we zullen u helpen.

Neem contact op met Ricoh

Ook in