homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructuur

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Support en download
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Flexibel werken

De medewerker van nu werkt steeds mobieler en flexibeler. Dit kan uw organisatie grote voordelen opleveren. Ricoh biedt u de tools en expertise om uw medewerkers digitaal te laten samenwerken. Op kantoor, thuis en onderweg.

 • Meeting Room Service

  Meeting Room Services

  Zorg voor een meer productieve en efficiënte werkomgeving door het gebruik van uw vergaderfaciliteiten te optimaliseren.

 • Intelligent Marketing Solutions

  Intelligent Marketing Solutions

  De tools die u nodig heeft om marketingcommunicatie te optimaliseren, leads te generen en uw bedrijf te laten groeien.


Oplossingen voor een betere samenwerking binnen uw bedrijf

Snel en gemakkelijk kennis delen is van vitaal belang voor de groei, innovatie en daadkracht van moderne organisaties. Met de digitale communicatie- en vergaderoplossingen van Ricoh maakt u flexibel werken en werken op afstand mogelijk. Ook verhoogt u de productiviteit. Wij bieden u specialistische kennis waarmee u deze nieuwe manieren van werken tot een succes maakt.

Altijd en overal toegang tot informatie

Realtime informatie delen. Collega’s die vanaf externe locaties eenvoudig en rechtstreeks samenwerken. Veilig documenten delen via een breed scala aan devices. Onze oplossingen maken het mogelijk. Dankzij de toegang tot gedigitaliseerde informatie blijven uw medewerkers zelfs onderweg productief.

De betrouwbare en beveiligde communicatie- en cloudinfrastructuur van Ricoh biedt u een geavanceerde, hoogwaardige IT-omgeving plus ondersteuning.

Mobiel werken zonder grote investeringen

Mobiel werken zónder grote investeringkosten vooraf. Ons transparante prijsmodel biedt u op een voordelige manier toegang tot de nieuwste technologieën voor flexibel werken. Schaalbaar en kostenbesparend.

 • eRecord Mobile 2

  eRecord Mobile

  Een snelle, nauwkeurige en veilige manier om belangrijke visuele patiëntinformatie vast te leggen en te delen

 • Managed Document Services

  Managed Document Solutions

  Maatwerk oplossingen die organisaties helpen informatiestromen te optimaliseren en documentbeheer te stroomlijnen.

 • Integrated IT Lifecycle Services

  Integrated IT Lifecycle Services

  Een aanpasbaar aanbod van IT-infrastructuurservices en -ondersteuning voor grootzakelijke organisaties.

 • Pay Per Seat

  Pay Per Seat

  Een volledig pakket configureerbare IT-oplossingen en -services voor eindgebruikersapparatuur, geleverd op basis van gebruik.

 • Mobile and On-Demand printing 2

  Mobile and On-Demand printing services

  Overal en altijd mobiel printen, speciaal voor het onderwijs.

 • Branch Paperless

  Branch Paperless

  Documentoplossingen om de workflow te digitaliseren en te optimaliseren.


Niet gevonden wat u zocht?

Hebt u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op met Ricoh en we zullen u helpen.

Neem contact op met Ricoh

Ook in