homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
seamless digital workspace experience
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructuur

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Support en download
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Customer Services

Voor een goede klantenservice is snelle toegang tot accurate informatie tegenwoordig onmisbaar. Met ontelbaar veel verschillende documenten in diverse bestandsformaten die binnen een organisatie rouleren, zijn medewerkers vaak uren bezig de juiste informatie te achterhalen en ontsluiten. Dit is niet alleen verspilling van tijd en energie, maar is ook frustrerend voor klanten die op ondersteuning wachten.

Customer Services van Ricoh biedt bedrijven een gecentraliseerde digitale documentoplossing met ondersteuning voor meer dan 300 verschillende bestandstypen. Documenten worden snel vastgelegd, geïndexeerd en opgeslagen. Zo is de meest recente informatie onmiddellijk gebruiksklaar. Medewerkers van klantenservice kunnen zo snel en accuraat reageren met up-to-date informatie.

Naast de efficiëntie die deze papierloze oplossing biedt, helpt Customer Service ook bij het verbeteren van documentveiligheid, compliance en duurzaam ondernemerschap. Omdat handmatig indexeren niet meer nodig is, bespaart u tijd en vergroot u de nauwkeurigheid. Documenten kunnen eenvoudig worden geannoteerd voordat ze naar beveiligde digitale mappen worden verplaatst. Processen zijn transparant en eenvoudig te auditen.

De voordelen

Met Customer Services van Ricoh kost het opzoeken van informatie voor klantenservice minder tijd, zodat er meer tijd is voor het helpen van klanten.

Onze oplossing helpt u:

 • Uw klantenservice te verbeteren met eenvoudig toegankelijke en up-to-date informatie
 • Klantvertrouwelijkheid te waarborgen dankzij rolgebaseerde beveiliging voor het beheer van toegang tot documenten
 • Efficiëntie te verhogen door snelle toegang tot klantgegevens via een centraal digitaal archief
 • Tijd te besparen doordat Optical Character Recognition (OCR) handmatig indexeren overbodig maakt
 • Documenten snel te vinden dankzij de eenvoudig te doorzoeken en geïndexeerde indeling
 • Compliance te verbeteren met transparante audit trails en check-in/check-out versiebeheer om te verzekeren dat alleen wordt verwezen naar actuele documenten

Verwante oplossingen

 • Contract Management

  Contract Management

  Onze veilige, eenvoudig doorzoekbare oplossing geeft u de volledige controle over uw contractbeheer

 • Customer Communication Management

  Customer Communication Management

  Meer betrokkenheid door innovatieve technologie voor multi-channel communicatie, workflow-oplossingen en personalisatie

 • Precision Marketing Services

  Precision Marketing Services

  Met doelgerichte rapportages en personalisatietools verbetert u betrokkenheid en conversie van klanten