homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
seamless digital workspace experience
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructuur

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Support en download
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Accounts Payable

Accounts Payable van Ricoh maakt het mogelijk facturen van leveranciers moeiteloos te registreren, te verwerken, goed te keuren en te archiveren. Facturen kunnen worden geregistreerd op het moment dat ze worden ontvangen en worden vervolgens automatisch gerouteerd naar een veilige, doorzoekbare elektronische opslag.

Tijdrovende handmatige taken worden geautomatiseerd voor een naadloos beheer van leveranciersfacturen. Onze oplossing biedt onmiddellijke, realtime elektronische toegang tot facturen en gerelateerde documenten, evenals nauwkeurige statusrapportage.

Deze oplossing verbetert vaak relaties met leveranciers, doordat facturen tijdig worden betaald. Daarnaast voorkomt Accounts Payable boetes voor te laat betalen en informeert u zelfs over beschikbare kortingen voor vroeg betalen, zodat u direct geld bespaart.

De voordelen

Accounts Payable van Ricoh draagt bij aan het versnellen van uw processen door het automatiseren van tijdrovende handmatige taken rond factuurregistratie en -opvolging.

De service helpt u:

 • Geld te besparen op handmatige processen. Geautomatiseerde factuurregistratie met OCR (Optical Character Recognition) bespaart op kostbare, tijdrovende handmatige processen doordat facturen naar een veilige elektronische opslag worden gerouteerd.
 • Efficiëntie te verhogen en kosten te besparen door gecentraliseerde digitale opslag. De service biedt directe toegang tot bedrijfskritische facturen en mogelijkheden voor efficiënt zoeken, ophalen, auditen, archiveren en on-demand statusrapportages.
 • Vertrouwen op te bouwen dankzij degelijke beveiliging en compliance. Processen zijn transparant, zorgvuldig en eenvoudig te volgen. Archivering verloopt snel en foutloos. Geïntegreerde rolgebaseerde toegangsrechten, audit trails, versiebeheer en check-in/check-out services verbeteren vertrouwelijkheid, naleving van wet- en regelgevingen maar ook klantvertrouwen.
 • Efficiënter te worden in annoteren en distribueren van documenten. Met behulp van digitale autorisatie kunnen documenten eenvoudig worden verplaatst en geannoteerd conform het autorisatieproces binnen uw bedrijf.

Verwante oplossingen

 • Accounts receivable - archiving

  Accounts receivable - archiving

  Verbeter uw klantenservice met snelle, gecentraliseerde factuurarchivering

 • Digitale Facturatie Services

  Digitale Facturatie Services

  Optimaliseer uw financiële activiteiten en stap over op papierloos factureren op een snelheid die zowel u, uw klanten als uw leveranciers bevalt.

 • Ricoh Expense Manager

  Ricoh Expense Manager

  Ricoh Expense Manager is een platform in de cloud dat het onkostendeclaratieproces van het ontvangst van de bon tot de goedkeuring en rapportage ervan automatiseert.