homeback to menu
Overzicht

Leading Change at Work

Technologie verandert de manier waarop we (samen)werken. Ricoh helpt je bij die verandering in elke fase. Voor een naadloze overgang naar een flexibele werkomgeving, waar professionals altijd en overal optimaal samenwerken.
Ontdek onze oplossingen
Business service
Digital Workspace

Altijd en overal samenwerken

Het gaat er niet om waar je werkt, maar hoe je werkt. Ricoh ondersteunt je bij de ontwikkeling en implementatie van digitale, flexibele werkplekken. Zodat medewerkers efficiënt samenwerken en meer uit hun dag halen, waar zij ook werken.
Ontdek onze oplossingen
Business Process Management

Optimaliseer je processen

Automatiseer handmatige, arbeidsintensieve werkzaamheden. Bespaar kosten én houd tijd over voor werk dat er echt toe doet. Houd je medewerkers betrokken, productief en werk met meer plezier, dankzij gestroomlijnde processen.
Ontdek onze oplossingen
Cloud & IT-infrastructuur

Klaar voor de cloud

Ontdek hoe je de cloud en IT-infrastructuur optimaal inricht en beheert, zodat je flexibeler, productiever én veiliger werkt. Ricoh ondersteunt je met uitgebreid advies en schaalbare oplossingen, waarmee je een flexibele werkomgeving mogelijk maakt.
Ontdek onze oplossingen
Cybersecurity

Houd je organisatie 24/7 veilig

Hybride werken en het toenemend gebruik van mobiele devices (ook thuis) zet het security-vraagstuk in een nieuw daglicht. Houd je gegevens, informatie, systemen en IT-infrastructuur 24/7 veilig met cybersecurity door Ricoh.
Ontdek onze oplossingen
Digital Experience

Optimaliseer de klantbeleving

Overtref de klantverwachtingen in elke fase van de customer journey. Wij ontwikkelen, implementeren en beheren oplossingen voor medewerkers zodat zij een onuitwisbare indruk achter kunnen laten bij (potentiële) klanten.
Ontdek onze oplossingen
Kantoorprinters en software

Print altijd en overal, soepel en snel

Van kantoorprinters tot multifunctionele printers. Ricoh biedt een breed assortiment aan hoogwaardige printoplossingen. Met tal van mogelijkheden in snelheid, omvang en configuraties vind je altijd een model dat past  bij jouw organisatie.
Ontdek onze oplossingen
Overzicht

24/7 antwoord op je vraag

Hulp nodig bij een product of heb je een andere vraag aan ons? Je kunt hier terecht voor support, advies en snelle oplossingen. Ons team staat voor je klaar.
Support en download
AV technology and management
Overzicht

Altijd op de hoogte

Lees het laatste nieuws, blijf op de hoogte van onze productinnovaties en ontdek welke evenementen we organiseren.
Blijf op de hoogte
News and events from Ricoh
Onze organisatie

Wie we zijn en wat we doen

Kies je voor Ricoh? Dan kun je rekenen op een team van specialisten met focus op jouw branche. Zij kennen de kansen en uitdagingen van je organisatie. Zo ontvang je advies op maat, op een manier die bij je past.
Ontdek Ricoh
Overzicht

Stel ons je vraag

Wil je meer informatie over onze oplossingen en diensten? Heb je support nodig of heb je een vraag over je account of een factuur? Ons team staat voor je klaar.
Neem contact met ons op
Brand & Business Communication
Overzicht

Altijd op de hoogte van actuele ontwikkelingen

Welke ontwikkelingen spelen er op dit moment in de branche? Wat zijn de trends? En kun je hier als organisatie op inspelen? Lees onze onderzoeken, e-books en whitepapers en doe waardevolle inzichten op.
Doe inspiratie op
Ricoh Insights - Overview

Application Services

Met Application Services van Ricoh verbetert u alle aspecten van uw documentbeheer. Onze ervaren adviseurs evalueren uw processen en helpen u software-oplossingen te vinden die uw documentstromen optimaliseren zodat ze een actieve bijdrage leveren aan uw bedrijfsvoering. Wij bieden praktische ondersteuning voor dit gehele traject en helpen bij implementatie, onderhoud en beheer van applicaties.


Robotic Process Automation

Met Robotisering kunt u uw bedrijfsprocessen efficiënter inrichten door menselijk handelen na te bootsen door de inzet van robottechnieken.

Robotic Process Automation

Document Governance

Document Governance

De Document Governance Service van Ricoh helpt u grip te houden op beheer en bewaking van uw documentomgeving door een geïntegreerd en schaalbaar pakket aan applicaties en tools aan te bieden die op elkaar afgestemd zijn. Dit maakt uw documentprocessen eenvoudiger.


Contract Management

Op veilige wijze volledige controle over uw contractbeheer. Dankzij onze oplossing beschikt u altijd realtime over de informatie die u nodig heeft. Met functiegebaseerde systeemtoegang beschermt u op veilige wijze vertrouwelijke documenten.

Contract Management

Accounts Payable

Accounts Payable

Accounts Payable van Ricoh maakt het mogelijk facturen van leveranciers moeiteloos te registreren, te verwerken, goed te keuren en te archiveren. Facturen zijn eenvoudig toegankelijk en makkelijk te traceren. Tijdrovende handmatige taken worden geautomatiseerd. Hiermee wordt factuurbeheer kinderspel.


Accounts Receivable

Accounts Receivable Archiving van Ricoh ondersteunt uw klantenservice. De snelle, gecentraliseerde oplossing voor factuurarchivering is eenvoudig toegankelijk en toont exacte duplicaten van facturen zoals ze aan uw klanten zijn verzonden.

Accounts Payable

Customer Services

Customer Services

Geef uw klantenservice een boost door actuele klantgegevens eenvoudig toegankelijk te maken. Gebruik onze oplossing voor het snel vastleggen, indexeren en opslaan van klantgegevens. Bespaar tijd, verhoog klanttevredenheid en verbeter tegelijkertijd de beveiliging van documenten en het naleven van wet- en regelgeving.


Human Resource Records

Human Resource Records van Ricoh helpt HR-afdelingen documentbeheer te stroomlijnen met een eenvoudig te beheren, beveiligd centraal digitaal archief voor het vastleggen, indexeren en opslaan van gevoelige informatie.

Human Resource Records

Logistics

Logistics

Met Logistics van Ricoh beschikt u over alle tools voor het eenvoudig vastleggen en indexeren van leveringsbewijzen, ontvangstbewijzen, vrachtbrieven en overige documentatie rond uw logistiek management.


Niet gevonden wat u zocht?

Hebt u niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact op met Ricoh en we zullen u helpen.

Neem contact op met Ricoh